Werken bij Detron

BID Manager

Heb jij ervaring met Europese aanbestedingen en weet je als geen ander een kwalitatieve inschrijving en strategie op te stellen? Dan willen wij jou in ons team!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

Als BID manager borg je de kwaliteit van onze (Europese) aanbestedingen en offertes. Je fungeert als spin in het web waarbij je ervoor zorgt dat de alle betrokken partijen goed samenwerken. Als BID manager hou je van snel schakelen, harde deadlines, samenwerken en samen trots zijn op het behaalde resultaat.

Het is jouw verantwoordelijkheid om het offertetraject efficiënt en op tijd te laten verlopen en een winnende offerte in te dienen. Je coördineert op inhoud en ontwerpt de offerte zelf waarmee je een offerte creëert die past bij de uitvraag van de aanbesteding. Samen met de accountmanager bespreek je de strategie en creëer je de winnende offerte.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden en taken zijn:

 • Bewaken van de voortgang van de deadlines van de offerte.
 • Schrijven van de offerteteksten.
 • Actief bijdragen aan de verbetering van de offerteksten en offerteprocedures.
 • Uitvoering geven aan commerciële en administratieve taken ter ondersteuning van accountmanagers.

Kortom, samen zorg je voor commercieel succes! 

Wij verwachten:

 • Relevante HBO opleiding en minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol, kennis de ICT-dienstverlening is een pré.
 • Aantoonbaar ervaring als gesprekspartner op managementniveau.
 • Dat je woonachtig bent op goede reisafstand van het kantoor in Veenendaal.
 • Jouw natuurlijke charme, tact en flexibiliteit schept vertrouwen, je bent een echte people manager en in staat je collega’s zowel op individueel niveau als op team niveau te motiveren.  

 

In ruil daarvoor krijg je:

 • Een enthousiast team van collega’s dat graag met elkaar samenwerkt, kennis en ervaring deelt en elkaar inspireert om de klant tot het uiterste tevreden te krijgen.
 • Marktconforme beloning, leaseauto, bonusplan, collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenregeling.
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels het volgen van trainingen.

 

Solliciteer

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.