Werken bij Detron

Business analist

Weet jij data om te zetten in relevante stuurinformatie en vind jij het leuk om de business daarmee te ondersteunen en adviseren. Heb jij daarnaast ervaring met het ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen van (standaard) rapportages? Dan zijn wij op zoek naar jou!

VEENENDAAL | 40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die je deelt als Business analist

Jij vind het heerlijk om data te analyseren, combineren en verbanden te leggen. Je weet data om te zetten in relevante stuurinformatie waar de business en het management echt iets aan heeft.   Daarnaast vind jij het leuk om een (intern) netwerk op te bouwen. Op die manier zorg je dat je met relevante zaken bezig bent, maar je haalt ook proactief de input op bij de bron.  Het communiceren en adviseren op verschillende niveaus, zoals directie, MT en medewerkers maakt het voor jou afwisselend. Het leveren van kwaliteit en betrouwbare informatie staat bij jou voorop.

  • Het ontwikkelen, beheren en onderhouden van rapportages.
  • De wensen van jouw stakeholders vertalen in relevante rapportages en/of stuurinformatie.
  • Analyseren van data en hierover adviseren aan de verschillende stakeholders.

 

De ervaring die je deelt

Jij weet een goede balans te houden tussen analyse van data en de business. Je vertaalt de business wensen naar technische analyses en levert het juiste datamodel. Je creëert draagvlak voor je ideeën en adviezen. Je gaat niet alleen vraagstukken uitwerken, maar we vragen je ook om advies en inbreng van je je eigen ideeën. Jouw informatie zorgt er voor dat er concrete acties geformuleerd kunnen worden. Je bent een denker én een doener, je bent analytisch en tegelijkertijd communicatief vaardig. Je hebt tenminste 2 jaar werkervaring en bent toe aan een tweede stap in je carrière. Heb je met een of meerdere BI tools gewerkt? Super, dan nodigen we je graag uit voor gesprek.

 

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende praktijkopdrachten, uitgebreide vakkennis van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, laptop en telefoon (Samsung/iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie. Daarbij kan je denken aan een functie als Business- of financial Controller.

 

We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

 

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!