Werken bij Detron

Citrix Specialist

Als jij iemand hoort zeggen ‘Ik heb 40 Autocad-gebruikers en deze wil ik graag migreren naar de cloud’, dan word jij enthousiast. Want wat is er nou interessanter dan een groot aantal gebruikers migreren naar Azure met Citrix Cloud?

Solliciteren

Meer weten? Neem contact op met Itske

Itske de Vries, Recruiter
T: 0647005300
LinkedIn

Jij

bent junior, medior of senior. Want welk niveau je ook hebt, jouw hart ligt bij Citrix en daar wil je mee verder! Jouw groeipad kan er als volgt uit zien:

‘Migratie naar Azure met de Citrix Cloud? Cool! Ik kan het beheer doen en ik leer ook vast snel hoe ik het beheer moet opzetten. Daarna ben ik klaar voor de volgende stap. Hier heb ik graag hulp bij en concrete training.’

‘Ik weet waar de architectuur over gaat en ik ben dé persoon om de implementatie uit te voeren, waarbij ik overzicht houd over het gehele traject. Ik wil verder komen en daarvoor deel ik mijn kennis en volg ik graag gespecialiseerde trainingen.’

‘Kom maar door! Ik zet hier mijn tanden in, help de opdrachtgever op een servicegerichte manier én zorg er zelfs voor dat hij meer krijgt dan hij vraagt. Want ik ga ervoor om zoveel mogelijk te automatiseren. Daarnaast vind ik het leuk om collega’s in dit traject mee te nemen, zodat zij het ook kunnen.’

Junior

Medior

Senior

Jij vindt het leuk om te onderzoeken. Om nóg iets te vinden dat je kunt automatiseren. Of gewoon omdat je het leuk vindt als anderen vertellen hoe goed jij ze geholpen hebt. Jij bent in hart en nieren iemand die het graag makkelijk maakt voor de gebruiker. Als je het zelf niet weet, voel je je vrij om een beroep te doen op je collega’s binnen dezelfde specialisatie. Maar je haalt niet alleen. Je vindt het zeker zo leuk om te brengen en dus help jij ook collega’s als zij er even niet uitkomen. Daar hoef je geen senior voor te zijn.

Jouw

enthousiasme heeft je tot nog toe geleid naar leuke werk- of opdrachtgevers, waar je je kennis goed in de praktijk kon brengen. Dat smaakt naar meer! Je wilt niet alleen doen wat je deed, je wilt next level. Je bent klaar met brandjes blussen en wielen uitvinden; je wilt dingen structureel oplossen.

Afhankelijk van je niveau ben je in het bezit van een aantal certificaten. En je wilt er meer. Want: Meer certificaten = meer kennis (en bijbehorende beloning) = leukere opdrachten = meer kennisdeling = nóg meer kennis = next level.

Daarbij haal/deel je niet alleen intern kennis, maar ook buiten de deur op user groups, seminars, conventies of andere (inter)nationale vendor events. Je bent thuis in het scripten van installaties of je wilt er in ieder geval meer thuis in worden.

Dus je hebt minimaal MBO4-niveau met bij voorkeur een aantal jaar relevante werkervaring. Je hebt je MCSA, je CCA-V en zou je je ITIL-certificering hebben, dan is dat zeker een pre. Net als ervaring met migraties. Heb je CCP-V en CCE-V, dan worden we helemaal enthousiast!

Jij wordt blij van de glimlach van de gebruiker! Je spreekt vloeiend Nederlands en natuurlijk heb je je rijbewijs.

Wij

geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

  • Je welverdiende loon
  • Het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (we willen je niet kwijtraken)
  • (Invloed op het krijgen van) de leukste en meest uitdagende opdrachten bij bestaande of nieuwe klanten
  • Onvergetelijke borrels en legendarische socials
  • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied
  • Heel. Veel. Kennis.

 

Solliciteren

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.