Werken bij Detron

Cloud Specialist

Over de cloud wordt veel gesproken en geschreven. Zin en onzin. Maar wie zorgt ervoor dat het ook écht gaat werken? Dat alle beloofde voordelen werkelijkheid worden? En dat kennis praktijk wordt? Jij?

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Carmen

Carmen Hazeleger, Recruiter
T: 0622934560
LinkedIn

Als cloudspecialist kijk je verder dan de cloud en ben je in staat om toegevoegde waarde te bieden aan de business van onze opdrachtgevers. Je wordt blij van een migratie, integratie of virtualisatie en denkt graag mee met steeds weer nieuwe klanten en andere omgevingen. Weet je het even niet, dan loop je bij een collega binnen. En omgekeerd vind je het ook leuk om een collega bij te staan.

Je opereert in complexe omgevingen van grote klanten; alles wat je doet heeft een directe impact op de gebruikers en omliggende systemen. Veel technische bagage heb je al, maar meer kennis opdoen is je tweede natuur. Je wilt dan ook blijven bijleren als het gaat om Exchange (on-premises, online en hybrid), Office 365, Azure en Powershell.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Je werkt in complexe omgevingen van grote klanten.
 • Je schrijft mee aan de architectuur en bent betrokken bij de concrete afronding van projecten.
 • Je handelt als intermediair en adviseur naar de klant; en je helpt collega’s als ze er even niet uitkomen, ook als ze bij andere opdrachtgevers zitten.

 

Wij verwachten:

 • Je hebt Powershell als tweede taal.
 • Je bent een technische én sociale persoonlijkheid.
 • MCSA (Office 365) en MCSE (Messaging) gecertificeerd, of (bijna) klaar om deze te behalen.
 • De ambitie om heel veel te leren en door te groeien naar architect-niveau.
 • Analytisch, flexibel en communicatief vaardig.
 • Een rijbewijs.

 

In ruil daarvoor krijg je:

 • Een enthousiast team van collega’s dat graag met elkaar samenwerkt, kennis en ervaring deelt en elkaar inspireert om de klant tot het uiterste tevreden te krijgen.
 • Een marktconforme beloning, leaseauto, collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels het volgen van trainingen en natuurlijk zijn er voldoende kansen voor je binnen de organisatie.
 • Invloed op het krijgen van de leukste en meest uitdagende opdrachten.

 

Solliciteer

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!