Werken bij Detron

Commercieel Manager

Weet jij met jou enthousiasme anderen te activeren en succesvol te zijn? Ga jij een uitdaging niet uit de weg en werk jij hard om je doelen te bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter

Veenendaal 40 uur

De ambitie die je deelt

Jij bent verantwoordelijk voor onze business voor Unified Communications bij bestaande en nieuwe klanten. Je geeft leiding aan circa 7 account/ salesmanagers die jij weet te inspireren, motiveren en coachen. Hierin ben jij verantwoordelijk voor de strategie, sales, marketing, service en het onderhouden van ons product portfolio rondom UC. De UC wereld zit op dit moment in een transitie naar een nieuwe wereld. Jij weet met jouw duidelijke visie hier richting aan te geven en deze met enthousiasme over te brengen en te realiseren. Je zorgt voor kwaliteit en groei in onze klantportefeuille bij zowel nieuwe als bestaande klanten. Je rapporteert direct aan de Commercieel Directeur.

De ervaring die je deelt

Je hebt circa 5 jaar aantoonbare (leidinggevende) ervaring als Commercieel Manager binnen de Telecom of IT Managed Services sector en affiniteit met telecom- en kennis van Microsoft producten. Jij hebt een sterke sales & marketing focus ontwikkeld en herkent commerciële belangen. Jij weet precies wat er speelt in de markt, houdt de concurrentie in de gaten en weet hierop in te spelen. Daarin zie je vooral kansen en vertaal jij deze moeiteloos in een sales strategie. Bij jou is het glas half vol en weet jij met jouw enthousiasme en visie jouw mensen te inspireren en mee te nemen in dit proces. Jij hebt jezelf al bewezen in sales en haalt er vooral energie uit om anderen te laten excelleren. Met jouw mensenkennis en ervaring als manager weet jij ieder teamlid te motiveren om zichzelf nog verder te ontwikkelen.

Detron is een sales gedreven organisatie, waar wij successen graag met elkaar vieren

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • Een verantwoordelijke job, waarin je veel ruimte krijgt om jouw rol zelf vorm te geven.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop en telefoon (Samsung/iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids-, ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Een enthousiast team van collega’s die graag met elkaar samenwerken, kennis en ervaring delen en elkaar inspireren om de klant tot het uiterste tevreden te krijgen.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Helaas nu nog op afstand en online, hopelijk snel weer live. Wat dacht je van onze  bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg? 

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!