Werken bij Detron

Citrix Specialist

Jij wordt enthousiast als je iemand hoort zeggen: ‘Ik heb 40 autocad-gebruikers die ik wil migreren naar de Cloud.'' Want wat is er nou interessanter dan een groot aantal gebruikers migreren naar Azure met Citrix Cloud?

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Tijmen

Tijmen van Baalen, Recruiter

Landelijk 36 - 40 uur

De ambitie die je deelt

Je bent enthousiast en vindt het onwijs leuk om meer te weten over Citrix.

Afhankelijk van je niveau ben je in het bezit van een aantal certificaten. En je wil er meer! Want: meer certificaten -> meer kennis (en bijbehorende beloning) -> leukere opdrachten -> meer kennisdeling -> nóg meer kennis -> next level!

Je bent junior, medior of senior. Want welk niveau je ook hebt, jouw hart ligt bij Citrix en daar wil je mee verder! Jouw groeipad kan er als volgt uitzien:

Junior

Migratie naar Azure met Citrix Cloud? Cool! Ik kan het beheer doen en ik leer vast ook snel hoe ik het beheer moet opzetten. Daarna ben ik klaar voor de volgende stap! Hier heb ik graag hulp bij en concrete training.

Medior

Ik weet waar de architectuur over gaat; ik ben dé persoon om de implementatie uit te voeren waarbij ik overzicht houd over het gehele traject. Ik wil verder komen en daarvoor deel ik mijn kennis en heb ik graag gespecialiseerde trainingen.

Senior

Kom maar door! Ik zet hier mijn tanden in en help de opdrachtgever op een servicegerichte manier én zorg ervoor dat hij zelfs meer krijgt dan hij vraagt. Want ik ga ervoor om zoveel mogelijk te automatiseren! Daarnaast vind ik het leuk om collega's in dit traject mee te nemen, zodat zij het ook kunnen.

Je vindt het leuk om te onderzoeken. Om nóg iets te vinden dat je kan automatiseren. Jij bent in hart en nieren iemand die het graag makkelijk maakt voor de gebruiker. Als je het zelf niet weet, voel jij je vrij om een beroep te doen op je collega’s binnen dezelfde specialisatie.

Benieuwd welke onwijs toffe en uitdagende opdrachten bij gerenommeerde klanten wij te bieden hebben voor jou? Bekijk dan eens onze TOPdrachten, waarbij onze consultants meer vertellen over hun ervaringen bij Detron:

Naar TOPdrachten

De ervaring die je deelt

 • minimaal een MBO niveau 4 diploma met al enkele jaren werkervaring in het vak
 • je MCSA al in je zak (of bereid deze snel te halen)
 • CCA-V en wil, als je dat nog niet hebt gedaan, je CCP-V ook behalen
 • ben je in het bezit van je CCE-V? Dan worden wij al helemaal enthousiast!

Maak kennis met Detron

Met een team van 80 IT professionals zijn wij onderdeel van Detron ICT groep en helpen wij onze klanten met Infrastructuur gerelateerde vraagstukken. Als IT Consultant ben jij dé specialist in jouw vakgebied. Als IT-consultant kom je bij toonaangevende opdrachtgevers waar je werkt aan de meest uiteenlopende en uitdagende opdrachten. Je skills en expertise houd je op peil met de Detron kennissessies en workshops. Want ontwikkelen en bijblijven in deze snel groeiende en veranderende sector vinden wij enorm belangrijk! In combinatie met MKB en enterprise-opdrachtgevers ontstaan er voor jou als consultant legio doorgroeikansen!

Meer informatie? Neem een kijkje op onze Consultancy pagina!

Meer informatie

Wat je van ons mag verwachten

 • onwijs toffe en uitdagende opdrachten bij gerenommeerde klanten (zie TOPdrachten)
 • onbeperkte trainingen, zowel technisch als social skills
 • eindeloos certificeringen halen
 • onvergetelijke borrels en legendarische socials
 • behulpzame & gezellige collega’s met veel passie voor de techniek
 • een mooie, aangeklede auto, misschien wel een Tesla
 • telefoon & laptop
 • een lekker salaris wat past bij jouw skillset
 • veel. kennis!

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Wij vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Voor dit gesprek vul je een online assessment in.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Tijmen

Tijmen van Baalen Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze jobalert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!