Werken bij Detron

VMware Specialist

Heeft VMware voor jou geen geheimen meer en draai jij je hand niet om als je een private Cloud op moet zetten en onderhouden? Bekijk dan snel de vacature!    

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Tijmen

Tijmen van Baalen, Recruiter

Landelijk 36 - 40 uur

De uitdaging die de klant met je deelt

Als je de opdracht krijgt om een Private Cloud op te zetten en/of te onderhouden? Niet alleen virtuele machines, maar een compleet software defined datacenter. Hoe zou jij dat doen? En met wat? Wat als er nog machines zijn die niet virtueel kunnen, hoe zou je die integreren? Moet je rekening houden Hybrid- of Public Cloud?

Benieuwd welke onwijs toffe en uitdagende opdrachten bij gerenommeerde klanten wij te bieden hebben voor jou? Bekijk dan eens onze TOPdrachten, waarbij onze consultants meer vertellen over hun ervaringen bij Detron:

Naar TOPdrachten

De ambitie die je deelt

Dat je een gat in de lucht springt bij zo’n opdracht! Je weet hoe een SDDC eruit hoort te zien, wat het kan, wat het moet doen en dat je dit met bijvoorbeeld vSphere en vRealize suites kan invullen. Je hebt ervaring met vSphere en kent de virtuele infrastructuur op je duimpje. P2V heeft geen geheimen meer voor je, en je toe bent aan het weer ontdekken en ontrafelen van nieuwe geheimen. Afhankelijk van je ervaring ben je VCP of VCAP gecertificeerd heb je kennis van vSphere, vSAN, NSX en/of vRealize. 

En je wil meer! Want: Meer certificaten -> meer kennis (en bijbehorende beloning) -> leukere opdrachten -> meer kennisdeling -> nóg meer kennis -> next level. 

De ervaring die je deelt

 • minimaal een MBO niveau 4 diploma  
 • je VCP-DCV of VCP-CMA al in je zak (of bereid deze snel te halen) 
 • ervaring met beheer van VMware vSphere 
 • ben je in het bezit van je VCAP-DCV of -CMA certificering? Dan worden wij al helemaal enthousiast! 

Maak kennis met Detron

Met een team van 80 IT professionals zijn wij onderdeel van Detron ICT groep en helpen wij onze klanten met Infrastructuur gerelateerde vraagstukken. Als IT Consultant ben jij dé specialist in jouw vakgebied. Als IT-consultant kom je bij toonaangevende opdrachtgevers waar je werkt aan de meest uiteenlopende en uitdagende opdrachten. Je skills en expertise houd je op peil met de Detron kennissessies en workshops. Want ontwikkelen en bijblijven in deze snel groeiende en veranderende sector vinden wij enorm belangrijk! In combinatie met MKB en enterprise-opdrachtgevers ontstaan er voor jou als consultant legio doorgroeikansen!

Meer informatie? Neem een kijkje op onze Consultancy pagina!

Meer informatie

Wat je van ons mag verwachten

 • onwijs toffe en uitdagende opdrachten bij gerenommeerde klanten (zie TOPdrachten)
 • onbeperkte trainingen, zowel technisch als social skills
 • eindeloos certificeringen halen
 • onvergetelijke borrels en legendarische socials
 • behulpzame & gezellige collega’s met veel passie voor de techniek
 • een mooie, aangeklede auto, misschien wel een Tesla
 • telefoon & laptop
 • een lekker salaris wat past bij jouw skillset
 • veel. kennis!

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Tijmen

Tijmen van Baalen Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!