Bij Detron werken verschillende recruiters die jou helpen bij het vinden van een mooie, uitdagende job bij Detron.

Heb je concrete vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters:

Wil je ook werken bij Detron?

Didier Jabroer

Hi, leuk dat je hier een kijkje neemt! Ik ben Didier, woonachtig in Duiven (nabij Arnhem) en werkzaam als corporate recruiter in Veenendaal. Geen dag is voor mij hier hetzelfde; van het binden en boeien van kandidaten tot en met het voeren van leuke kennismakingsgesprekken, it’s all part of my job! Daarnaast ben ik een echté doener; ik speel regelmatig een potje voetbal, drink graag een drankje in onze eigen Detron kroeg en onderneem het liefst een mooie verre reis.

Wil ook jij deel uitmaken van onze geweldige familie? Neem dan snel contact met me op en wie weet drinken wij ook samen een drankje in de kroeg.

06 51 71 52 69
LinkedIn

 

Itske de Vries

Hi, ik ben Itske en sinds begin 2016 werkzaam als IT recruiter bij Detron. Ik heb zo goed als mijn hele werkende leven in de IT gewerkt. Ooit begonnen als programmeur ben ik via rollen in marketing-, communicatie-, pr-advies en projectmanagement in recruitment terechtgekomen. Een rol waarin ik al mijn ervaring kwijt kan. Het leukste aan Detron vind ik dat het een IT gedreven organisatie is. Recruitment wordt daardoor uitdagend; je moet flink wat in huis hebben om potentiële nieuwe medewerkers te triggeren. Dat is ook precies wat het leuk maakt: de gedrevenheid te vinden in (nieuwe) collega’s en deze om te zetten in een samenwerking waarin de IT professional het beste uit zichzelf haalt. Als de medewerker blij is, is iedereen immers blij. Daar doe ik het voor.

06 47 00 53 00
LinkedIn

Marthe Robben

Hi, ik ben Marthe en ik houd mij bezig met het vinden en binden van nieuwe professionals bij Detron. Ik ben met name bezig met het werven van IT specialisten voor detachering en projecten. Geen dag is hetzelfde, geen gesprek is hetzelfde en geen traject is hetzelfde en dat is precies wat mijn werk zo leuk maakt. Dat IT zo snel verandert, maakt het een uitdaging om elke keer weer de best passende profielen te zoeken en natuurlijk zelf ook een beetje bij te blijven. Een IT recruiter die niet weet waar ze het over heeft, valt zo door de mand bij een gedreven IT’er 😉.

06 53 86 61 64
LinkedIn

Lonneke Schaars

Ik ben Lonneke, woonachtig in Arnhem en ben te vinden op diverse vestigingen van Detron. Als recruiter vind ik het belangrijk om open en eerlijk te zijn, zowel naar de kandidaat maar ook binnen de organisatie. Alleen dan kom je tot een duurzame oplossing. Ik word er zo blij van wanneer een kandidaat zijn ambities waar kan maken binnen onze organisatie, zodat hij/zij én wij groeien. Bij Detron denken we graag in mogelijkheden, dus neem vooral contact met mij op om samen naar de mogelijkheden binnen Detron te kijken!

06 38 07 79 04
LinkedIn

 

Carmen Hazeleger

Hi, ik ben Carmen, woonachtig in Almere en werkend in het ó zo mooie Den Bosch. Ik werk momenteel als IT recruiter en richt mij op de IT consultants, net als Marthe. Dagelijks ben ik bezig met het vinden & binden van nieuwe IT professionals aan onze mooie organisatie. Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingsmogelijkheden, de verrassende & uitdagende opdrachten bij onze Enterprise klanten én de gedreven IT professionals die al deel zijn van de organisatie? Neem contact met mij op en dan spreek ik je snel!

06 22 93 45 60
LinkedIn

 

Wil je graag met ons werken?

Bekijk vacatures