Werken bij Detron

Corporate Recruiter

Jij hebt echte mensenkennis en weet hoe je professionals aan je moet binden. Jij weet wat er speelt in de markt en zet daarop in. Ben jij creatief en laat jij je niet zo maar uit het veld slaan? Dan zoeken we jou!

s'Hertogenbosch | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter

De ambitie die je deelt

Jij hebt al enige ervaring als recruiter binnen de consultancy- of detacheringswereld. Jij weet precies hoe je professionals aan een organisatie, maar ook aan jouzelf bindt. Door jouw nieuwsgierigheid, creativiteit en sterke communicatieve skills weet jij kandidaten te enthousiasmeren over Detron IT Consultants en ons opdrachten portfolio.

Je denkt graag mee over hoe wij onszelf als recruitment afdeling nog meer kunnen verbeteren en relevant blijven voor in de toekomst. Wij werken er dagelijks hard aan om ons werkgeversmerk sterk in de markt te zetten en nemen jouw expertise daar graag in mee. Naast de algemene werkzaamheden zijn er genoeg projecten waar je aan mee kunt werken en denken. Het is maar net waar jij zelf de meeste energie van krijgt! Denk hierbij aan de volgende

  • Werven van nieuwe collega’s. Denk hierbij aan (ICT-)professionals op mbo/hbo/wo-niveau voor verschillende disciplines. Functies zijn uiteenlopend van technisch- tot functioneel- en managementniveau
  • Begeleiden van sollicitanten en zorgen voor een optimale candidate experience
  • Opstellen van wervende vacatureteksten samen met onze Professionals en Sales
  • Opbouwen van talentpools en deze voorzien van relevante content
  • Optimaliseren en uitdragen van ons employer brand
  • Procesverbeteringen aandragen en doorvoeren

 

De ervaring die je deelt.

Jij bent een netwerker in hart en nieren en sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties, zowel met kandidaten als intern binnen de organisatie. Jij weet als geen ander welke stappen je moet nemen om de juiste kandidaten te vinden en binden. Bij voorkeur heb je al een netwerk in de ICT-branche opgebouwd, zo niet dan brengen wij je zo snel mogelijk up to speed. Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal en beschikt over verschillende gesprekstechnieken zodat jij alleen de beste kandidaten weet te selecteren. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt de afgelopen 3 jaar werkervaring opgedaan. Heb jij er zin in om het verschil te gaan maken? Super, dan komen wij graag in contact met jou!

 

Wat je van ons mag verwachten

  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop en telefoon (Samsung/iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Ontwikkelmogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de mogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

 

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!