Werken bij Detron

Cash controller

Is cash management jouw passie? Lever jij graag een belangrijke bijdrage aan een gezonde cashflow en werk je graag samen met de rest van de afdeling om het beste resultaat te bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Veenendaal | 36 - 40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die je deelt als Cash controller

Jij staat dagelijks in contact met collega’s, klanten en leveranciers om zoveel mogelijk cash te genereren. Je neemt contact op met onze debiteuren om te checken of onze factuur goed is aangekomen en tijdig betaalbaar gesteld wordt. Je pakt disputen van debiteuren op en zorgt dat deze tijdig worden opgelost. Zo lever je dagelijks een bijdrage aan de liquiditeit. Vanuit de liquiditeitsprognose worden betalingen geprioriteerd en ingepland. Waar nodig treed je hierover in contact met onze crediteuren en ondersteun je de afdeling met de dagelijkse werkzaamheden voor debiteuren én crediteuren. De volgende taken behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden:

  • Het actief voeren van debiteurenbeheer en benaderen van debiteuren om te zorgen dat betalingen tijdig binnenkomen;
  • Actief bijdragen aan het oplossen van disputen met debiteuren;
  • Onderhouden van de relaties met (bedrijfskritische) crediteuren;
  • Het uitvoeren van credit checks voor zowel debiteuren als crediteuren.

 

De ervaring die je deelt

Je bent sociaal vaardig en staat graag in contact met de klant. Je voert dagelijks gesprekken met debiteuren en crediteuren waarmee je de betalingen afstemt. Je bent een probleemoplosser, je bent stressbestendig, je analyseert de (klant)processen en komt met verbetervoorstellen. Je werkt graag in team verband en helpt waar nodig bij debiteuren en crediteuren. Je voelt je medeverantwoordelijk voor het te behalen van het beste resultaat samen met de afdeling. Je hebt minimaal een MBO opleiding richting finance afgerond en 1-4  jaar werkervaring in een soort gelijke rol.

 

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende praktijkopdrachten, uitgebreide vakkennis van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, laptop en telefoon (Samsung/iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie. Daarbij kan je denken aan een functie als Business- of financial Controller.

 

We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

 

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!