Werken bij Detron

Customer Support medewerker

Jij bent een kei in het ontzorgen van klanten en het ondersteunen van de accountmanagers op administratief gebied. Plannen en de voortgang van processen bewaken, laat dat maar aan jou over!

Raamsdonksveer | 24 -40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen, Recruiter
T: 06 380 763 99
LinkedIn

De ambitie die je deelt 

Jouw drive om te ontzorgen maakt dat je diverse administratieve werkzaamheden van de accountmanagers uit handen neemt. Je bent contactpersoon en consultant voor onze klanten op het gebied van (mobiele) telefonie. Het geeft jou energie om de schakel te zijn tussen (mobiele) provider en de klant, waarbij je klantissues direct oplost. Medewerker customer support is een uitdagende functie welke ook ruimte geeft om jezelf verder te ontwikkelen naar andere functies binnen de organisatie!

  • Je ondersteunt accountmanagers bij de administratieve verwerking van orders.
  • Je bent niet bang om te bellen en mailen met onze (mobiele) providers en klanten.
  • Met aanvragen van onze klanten bij (mobiele) providers ga jij gelijk aan de slag.
  • Ligt er nog werk dat gedaan moet worden? Dan pak jij dat direct op.

De ervaring die je deelt

Je bent net klaar met je opleiding of hebt je eerste stap op de arbeidsmarkt gezet. Je vind het belangrijk om nauwkeurig te werken en vind het leuk om met de klant in contact te staan en hem te woord te staan of te helpen. Door jouw overtuigingskracht en doorzettingsvermogen krijg je zaken geregeld en voor elkaar. Je hebt minimaal een afgerond mbo niveau 3 of 4 diploma in de secretariële en/of administratieve opleidingsrichting.

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Je leert veel van de uitgebreide vakkennis van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning en een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!