Werken bij Detron

Datacenter engineer voor SAP Amsterdam

Gaat jouw hart sneller kloppen als je het komende jaar aan een opdracht voor SAP kunt gaan werken? En voel jij je thuis in een datacenter?

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Marthe

Marthe Robben, Recruiter
06 22934560
LinkedIn

Jij

bent op zoek naar een contract bij een IT-detacheerder waar meteen een leuke opdracht aan gekoppeld is, in dit geval bij SAP in Amsterdam. SAP is marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties. Je gaat hier aan de slag als datacenter engineer. Je snapt hoe je een rack in het datacenter inricht met daarbij de behorende aansluitingen en bedradingen (fiber en koper). Je weet precies wat je aan moet met aanduidingen als 1U, 2U en 1HE. Uiteraard verwerk je ook alle documentatie en labelling die daarbij hoort.

Je voelt je thuis in een datacenter en weet van aanpakken. Zo nu en dan moet er namelijk ook wat verhuisd, verplaatst of vervangen worden. Je bouwt met gemak een server systeem op in racks. Overzicht bewaren is geen probleem voor je, ondanks dat je voor drie verschillende SAP-locaties (allen in Amsterdam) werkt. Daarnaast vind je het ook leuk om te brengen; je helpt collega’s graag als ze jouw inbreng nodig hebben.

Jouw

hart gaat sneller kloppen als alles in het datacenter goed en stabiel werkt. Je weet precies waar je welke kabels aan moet sluiten. Wanneer er een probleem is los je deze op zodat de business gewoon door kan gaan. Natuurlijk vind je het leuk om kwaliteitscontroles uit te voeren en reken je uit hoeveel belasting het netwerk nog aan kan. Je bent bekend met BIOS en Firmware upgrades. Jouw kracht ligt in het samenwerken met je collega’s en er samen voor zorgen dat het datacenter van SAP optimaal blijft draaien. Jouw kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal is goed, je hebt beide nodig omdat de voertaal binnen SAP Engels is. Uiteraard heb je je rijbewijs.

 

 
 

"De opdracht wordt bij mijn ambitie gezocht. Dat maakt elke opdracht een echte uitdaging."

Mike Verheijen
IT Consultant bij Detron Detachering

Wij

geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

  • Je welverdiende loon
  • Het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (Detron en SAP willen je natuurlijk niet kwijtraken)
  • Bij goed functioneren, gegarandeerd werk voor een aantal jaar in Amsterdam
  • Onvergetelijke borrels en legendarische socials bij Detron
  • behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied
  • Veel. Kennis.

 

Solliciteer

CV én motivatie in het Engels.