Werken bij Detron

Unified Communications Engineer

Zie je boven de snelweg ook regelmatig de tekst ‘0800-8002 Vragen over de snelweg? Bel Rijkswaterstaat’? Vraag jij je ook af hoe dat gesprek naar Rijkswaterstaat gaat en wordt afgehandeld. Wil jij hieraan een bijdrage leveren? Dan is bij Detron voor jou de weg vrij om te beginnen als een Unified Communication Engineer!

Solliciteren

Vragen? Stel ze aan onze recruiters

Jij

bent een net afgestudeerd HBO-er of een MBO-er met een beetje werkervaring. Je houdt alle laatste ontwikkelingen bij op het gebied van ICT en UC. Jij staat open voor een ontwikkeltraject en houdt van leren en werken. En juist dat vinden wij belangrijk, want een aantal dingen die we van je verwachten leer je niet op school, maar in de praktijk. In een half jaar leer jij alle ins- en outs van bijvoorbeeld Anywhere 365 Contact Center. En implementeren wat jouw collega heeft bedacht is voor jou geen probleem. Je bent uiteraard technisch onderlegd.

Jouw

interesse gaat uit naar techniek en daarom heb je al basiskennis van Microsoft Office365 en kan je configureren. Skype for Business klinkt je bekend in de oren, vooral de techniek die hierachter zit. Jij weet bijvoorbeeld Skype for Business te koppelen aan netlijnen. Jouw affiniteit met communicatiemiddelen is er altijd al geweest en je helpt graag klanten met hun unified communications vraagstuk. Dit zijn veelal overheidsinstellingen. Je spreekt goed Nederlands en je Engels is ook prima. Je komt terecht in een zelfstandig team, waarin men gewend is elkaar te helpen waar nodig.

Wij

geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

  • je welverdiende loon;
  • een laptop en een telefoon;
  • het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (Detron wil je natuurlijk niet kwijtraken);
  • een leuk vrijmibo in de Detron kroeg;
  • behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied;
  • de mogelijkheid om diverse certificeringen te halen;
  • Heel. Veel. Kennis.

 

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.