Werken bij Detron

Executive Assistant

Je hebt al enige ervaring als Executive Assistant en weet hoe belangrijk het is om de directie (CEO/CFO) te ontzorgen in hun drukke planning en hen te verzorgen in alles wat zij nodig hebben.

Veenendaal | 32 - 40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die je deelt als Executive Assistant

In deze functie zorg jij ervoor dat de zeer complexe tijdsplanning van de directie op orde is en wordt bewaakt. Jij weet overzicht te houden en draait je hand er niet voor om, om prioriteiten te herzien en  eventuele oplossingen aan te dragen. Daarnaast vind jij het leuk om events te organiseren en allerhande taken op te pakken waar nodig.

  • Zeer complex agenda beheer.
  • Plannen en organiseren van reizen, vergaderingen etc.
  • Ondersteuning op administratief en logistiek gebied.
  • Aanspreekpunt voor de directie en het managementteam.
  • Zorgdragen voor de (e-mail) correspondentie met in- en externe contacten.
  • Fungeren als gastvrouw.

Locatie: Veenendaal | 32 - 40 uur

De ervaring die je deelt

Organiseren kun jij als de beste en plannen is je tweede natuur. Jij zorgt ervoor dat de directieleden maximaal kunnen presteren door het bieden van de juiste ondersteuning. Je bent ondernemend en een aanpakker. Hierdoor trek je taken naar je toe en ondersteun je het managementteam waar kan. Het ontzorgen zit jou in je bloed; zo staat de koffie ‘s morgens klaar en heb jij er aan gedacht om lunch te bestellen. Je bent professioneel en representatief gekleed om klanten te kunnen ontvangen en begeleiden. Je hebt een opleiding op mbo-niveau richting secretarieel/management ondersteuning en hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig; je bent integer, flexibel en kwaliteit- en resultaatgericht. Je contactuele vaardigheden zijn uitstekend, evenals je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Ben jij energiek en gedreven om alles geregeld te krijgen? Dan moeten we zeker kennismaken!

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende praktijkopdrachten, uitgebreide vakkennis van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning en een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Solliciteer

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!