Werken bij Detron

Healthcare Engineer

Ben jij graag bezig met het succesvol implementeren van diverse healthcare services het beheren van domotica-, care en telecomoplossingen? Lees dan snel verder!

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Didier

Didier Jabroer, Recruiter
T: 0651715269
LinkedIn

De ambitie die je deelt als Healthcare Engineer

Als healthcare engineer draag jij zorg voor het optimaal functioneren van de apparatuur en/of programmatuur bij de klant. Met jouw proactieve instelling verricht je diverse service gerelateerde werkzaamheden en beheer je nieuw in service te nemen domotica-, care en telecomoplossingen.

  • Je bent graag bezig met het opsporen en proactief oplossen van verstoringen.
  • Door veel te werken op de locatie van de klant krijg je veel vrijheid in je functie.
  • Je voert graag verscheidene changes door en handelt complexe vraagstukken af.
  • Het is geen probleem voor je om actief mee te draaien in de stand-by en storingsdiensten.

De ervaring die je deelt

Als healthcare engineer ben je vanzelfsprekend iemand die weet hoe belangrijk klant- en servicegerichtheid is. Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan met Eurocom en kunt jezelf makkelijk verplaatsen in de situatie van de klant. Heb je ook ervaring met VOIP en netwerkbeheer? Dan komen we graag met jou in contact!

“Als healthcare engineer bekleed ik een zeer verantwoordelijke functie waar de klant veel van mij moet kunnen verwachten. Daarnaast kom ik te werken met en aan uitdagende vraagstukken en heb ik veel vrijheid in mijn werkzaamheden’’

 

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Je komt te werken aan uitdagende vraagstukken en kunt gebruik maken van uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung / iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Solliciteer

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!