Werken bij Detron

HR Business Partner

Ben jij een pragmatische HR business partner? Ben jij een volwaardig gesprekspartner voor medewerker, management en directie? Zet jij graag je tanden in HR brede onderwerpen, zoals bijvoorbeeld vitaliteit of compensation & benefits? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Veenendaal | 32-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter

De ambitie die je deelt

Je bent een professional die ambities in het eigen vakgebied combineert met zakelijk inzicht en gevoel voor de business. Je bent communicatief sterk op diverse niveaus in de organisatie. Je durft kritisch te zijn, je hebt een eigen visie op HR en je weet deze ook over te brengen. Je bent daarnaast flexibel en veerkrachtig om je in onze organisatie, waarin geen dag hetzelfde is, goed staande te houden.

  • Je bent adviseur en begeleider van het management voor een van onze bedrijfsonderdelen op het gebied van organisatieontwikkeling, -inrichting en -verandering. Om dit goed te kunnen doen ben je ook aanwezig bij de verschillende MT meetings waar jij als volwaardig lid in fungeert.
  • Daarnaast ben je ook sparringpartner voor alle reguliere HR-vraagstukken binnen jouw afdeling. Denk hierbij aan talent- en performance management, in- door- en uitstroom, non-performance cases en verzuim.
  • Je coacht en adviseert managers op het gebied van leiderschap en ontwikkeling van medewerkers.
  • Je vertaalt de businessplannen, -behoefte en jouw kennis van jouw onderdeel naar een HR jaarplan waarbij je ook rekening houdt met de corporate HR prioriteiten.

 

De ervaring die je deelt

Jij maakt snel en gemakkelijk contact met medewerkers en management en jij weet als geen ander dat persoonlijk contact en oprechte aandacht je een heel eind brengt. Door jouw ervaring weet jij waar je het over hebt en geef je gevraagd en ongevraagd advies aan management en directie. Je vindt het heerlijk om in een snel veranderende organisatie te werken en stelt jezelf hierin flexibel op. Je hebt het HBO diploma HRM behaald, hebt inmiddels 2 a 3 jaar werkervaring opgedaan in de rol van HR Business Partner. Jij zoekt een jong en dynamisch team van collega’s waar binnen jij je nog verder kan ontwikkelen.

 

Wat je van ons mag verwachten

  • Een marktconforme beloning, laptop en telefoon (Samsung/iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen je er tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Ontwikkelmogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de mogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van een mudrun, bootcamp of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!