Werken bij Detron

Inside Sales Medewerker (BBL)

Wil jij werken binnen een dynamische organisatie en vind jij het leuk om klanten te helpen bij hun uitdagingen? Ben jij de drijvende kracht van onze sales op de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Veenendaal of Den Bosch | 24 - 40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die jij deelt
Jij wilt je heel graag ontwikkelen in het sales vak en snapt dat je hiervoor bij stap één moet beginnen. Als Inside Sales medewerker ondersteun je actief de bestaande klanten en genereer je leads van nieuwe klanten. Jij bewaakt onze sales processen en de procedures tussen de backoffice en account management. Je werkt volgens procedures en stuurt op processen zodat klanttevredenheid, omzet- en margedoelstellingen worden gerealiseerd. Je communiceert direct met onze klanten, zodat zij zich bij Detron thuis voelen.
- Het ondersteunen van accountmanagers middels het voorbereiden en uitwerken van offertes en aanbestedingen, offertemanagement en orderafhandeling.
- Organiseren en plannen van werkzaamheden omtrent een deal.
- Goed samenwerken met het team en zorgdragen voor een eerlijke taak- en werkdruk verdeling.
- Pro-actief benaderen van klanten doormiddel van campagnes, mailings of telefonisch.

De ervaring die je deelt
Jij start dit jaar of volgt op dit moment een commerciële opleiding waarbij je de BBL variant hebt gekozen. Je hebt hiervoor gekozen omdat jij zo snel mogelijk de kneepjes van het vak wil leren om op den duur zelf als accountmanager aan de slag te gaan. Jij bent commercieel, energiek, een doorpakker en begrijpt dat alleen bij tegenwind vliegtuigen kunnen opstijgen. Dienstbaarheid en pro-activiteit gaan voor jou hand in hand. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift is erg belangrijk.

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Denk aan persoonlijke begeleiding, uitgebreide vakkennis van je collega’s  en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning en een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Een laptop en mobile telefoon (keuze uit IPhone of Samsung).
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.

 

We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!