Werken bij Detron

IT Architect Beheer

Erop toe zien dat een dienst beheerd en geautomatiseerd wordt dat voldoet aan de richtlijnen van het Detron portfolio. Overzicht bewaren en jouw kennis overdragen aan collega´s. Dat is waar jij energie van krijgt!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen, Recruiter

Veenendaal 40 uur

De ambitie die je deelt

Jij bent helemaal thuis in het automatiseren en het verbeteren van diensten, zo weet jij de huidige omgeving naar de toekomst te brengen. Je houdt ervan om te sparren met collega’s over de nieuwste producten en diensten van Detron en je vindt het leuk om op tactisch niveau met de bestaande klanten in gesprek te gaan over ontwikkelingen voor hun IT-omgeving. Het is jouw uitdaging om de diversiteit van klantomgevingen naar een standaard omgeving te brengen. Daarnaast is het jouw ambitie om:

  • Mee te denken met de ontwikkeling van de dienstenstandaardisatie voor de klant en onze organisatie;
  • Op strategisch/tactisch niveau contact met klanten te onderhouden over ontwikkeling omtrent werkplekomgevingen;
  • Beheerrichtlijnen en handleidingen op te stellen met betrekking tot de producten en diensten van Detron. Je draagt zorg voor draagvlak en de implementatie van deze richtlijnen binnen het beheer team.

De ervaring die je deelt

Als Architect Operations ben jij vanzelfsprekend bekend met Microsoft 365/Microsoft Azure. Ben je daarnaast in het bezit van een TOGAF-certificering? Dan is dat heel mooi meegenomen!

Naast bovenstaande technische aspecten, hechten wij ook veel waarde aan jouw persoonlijke skills. Zo is het belangrijk dat je in deze functie beschikt over een sterk communicatief vermogen en is het handig dat je dienst overstijgend kan denken. Naast bovenstaande punten vragen we HBO werk- en denkniveau en breng jij minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van IT- architectuur bij voorkeur in een Managed Services omgeving mee.

Als Architect luister ik naar en adviseer ik onze klanten over oplossingen die écht helpen in het realiseren van hun doel. Tegelijkertijd zorg ik er samen met mijn collega's voor dat de oplossingen passen binnen de operatie zodat we een hoge kwaliteit en goede service kunnen garanderen.

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst) bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of (als de omstandigheden er weer naar zijn) leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!