Werken bij Detron

IT Architect

Het ontwerpen van de ultieme infra- architectuur, dat is jouw ding! Met jouw ontwerp laat je dan ook directe meerwaarde zien en zorg je ervoor dat IT dé drijfveer wordt voor de bedrijfsvoering van de klant.

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen, Recruiter

Veenendaal/Landelijk 36 - 40 uur

De ambitie die je deelt

Jij weet met jouw technische kennis een brug te slaan tussen de klant en de gewenste oplossing. Je stemt met de Product Owners de product implementatie en de uitrol van de producten af en je bent nauw betrokken bij de Pre-Sales fase bij grote klanttrajecten. Je ziet erop toe dat de opgestelde implementatie methodieken correct worden uitgevoerd Daarnaast ben jij iemand die het leuk vindt om jouw kennis over te dragen aan collega’s. Ook is het jouw ambitie om;

  • Diensten te ontwikkelen en op te treden als sparringpartner en adviseur voor onze eigen collega’s;
  • De ontwikkelde diensten uit te werken naar implementatiedesigns/HLD’s;
  • De automatisering in implementaties te borgen;
  • Altijd van alles af te willen weten. Je bent met jouw vaardigheden nauw betrokken tijdens de presales fase, maar ook bij de ontwikkeling van de dienstenstandaardisatie bij/voor de klant.

De ervaring die je deelt

Als Architect Implementations en je vanzelfsprekend bekend met verschillende tooling als, designs, installatie handleidingen en scripts. Jij bent degene die ervoor zorgt dat de implementatie toolkits kloppen. Ben je daarnaast TOGAF gecertificeerd? Dan moeten we zeker kennismaken!

Als Architect luister ik naar en adviseer ik onze klanten over oplossingen die écht helpen in het realiseren van hun doel. Tegelijkertijd zorg ik er samen met mijn collega's voor dat de oplossingen passen binnen de operatie zodat we een hoge kwaliteit en goede service kunnen garanderen.

Naast bovenstaande technische aspecten, hechten wij ook veel waarde aan jouw persoonlijke skills. Zo is het belangrijk dat je in deze functie beschikt over een sterk communicatief vermogen en is het handig om snel inzicht te kunnen vergaren in diverse ontwikkelprocessen en technische oplossingen. Naast bovenstaande punten vragen we HBO werk- en denkniveau en breng jij minimaal 2 jaar ervaring in een functie op het gebied van IT- architectuur, bij voorkeur in een Managed Services omgeving mee.

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst) bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of (als de omstandigheden er weer naar zijn) leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!