Werken bij Detron

IT Architect

Ben jij de persoon die IT omgevingen naar een hoger plan brengt? Meng je je daarnaast graag in pre-sales trajecten, het opzetten van processen, het berekenen van diensten en het beheren van een project? Dan moet jij onze nieuwe Architect zijn!

Meer weten? Neem contact op met Nadia

Nadia van de Pol, Corporate recruiter
Mail  LinkedIn

Wij zijn Detron ICT Groep

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken, én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

Goed ICT-beheer en -onderhoud is cruciaal voor de continuïteit van de bedrijfsvoering bij elke organisatie. Vanuit dat principe ondersteunt Managed Services in Veenendaal haar opdrachtgevers en eindgebruikers in het ‘altijd online’ zijn, door IT die centraal staat in een organisatie, constant mee te laten groeien en te ontwikkelen.

Resultaat is dat Detron zich – naast klanten – ook continu richt op jouw ontwikkeling en de verdieping binnen je eigen specialisatie. Klanten zoeken immers naar up-to-date kennis om nieuwe omgevingen te bouwen of om complexe omgevingen te beheren. Deze klanten weten Detron daarvoor al jaren te vinden.

Met jouw kijk op ICT architecturen breng je de ICT omgeving van onze klanten naar ‘the next level’.

Als Architect ben je in staat om vanuit jouw eigen visie een beleid te formuleren dat nodig is om de organisatiedoelen te realiseren. Vanuit dit beleid stel je architectuurmodellen samen om een migratiepad te definiëren van de huidige situatie naar de gewenste situatie. Dit doe je voor alle betrokken domeinen zoals business, informatie en techniek.

Wat wij daarom vragen

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een architectuur functie.
  • Ruime werkervaring in IT en een grondig overall inzicht in bedrijfsprocessen en IT-omgevingen.
  • Kennis van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van ICT.
  • In staat om in korte tijd inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen.
  • Je bent meer dan bekwaam om de professionele vertaalslag te maken richting de klant: je communiceert, presenteert en overtuigt.


We gaan er daarnaast van uit dat je ook ervaring hebt met VMware en Citrix en dat je toch echt wel op de hoogte bent van de diverse Cloud en Microsoft mogelijkheden. Is dat zo? Dan worden wij blij!

In ruil daarvoor krijg je

  • Een enthousiast team van collega’s met passie voor hun vakgebied.
  • Samenwerking, kennisdeling en inspiratie om tot 110% klanttevredenheid te komen.
  • Uitdaging en zelfstandigheid.
  • Ontwikkeling, certificeringen en kennis. Heel.Veel.Kennis.

 

Interessante functie? Detron daagt je uit!

Stuur je CV en motivatie via de 'solliciteer direct' button t.a.v. Corporate recruiter Nadia van de Pol of bel voor meer informatie 06 52 05 05 34. Wij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Solliciteer
Een assessment kan deel uit maken van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.