Werken bij Detron

Werken als IT Consultant

Als IT-consultant kom je bij aansprekende opdrachtgevers waar je werkt aan de meest uiteenlopende opdrachten. Je skills en expertise houd je op peil met de Detron kennissessies en workshops. Door ons intensieve contact met het MKB en enterprise-opdrachtgevers ontstaan er voor jou als consultant legio doorgroeikansen!

Lees verder

Wat is de volgende stap
in jouw carrière?

Detron IT Consultants is een onderdeel van Detron ICT groep. Met een team van 80 IT professionals helpen wij onze klanten met Infrastructuur gerelateerde vraagstukken. Als IT Consultant ben jij de specialist in jouw vakgebied. Je krijgt de mogelijkheid om onze (enterprise) klanten te helpen met hun complexe vraagstukken. Onze collega’s zijn de drijfveer van onze organisatie. Hun kennis is ons heilig.

De 4 pijlers
in IT-consultancy

Modern Workplace

Van cloud-managed werkplek tot remote-desktop oplossing.

Lees verder

Application & Services

Als vertaler tussen business en IT maak jij projecten succesvol.

Lees verder

Infrastructure

Nu iedereen een vorm van cloud gebruikt, ben jij al bezig met de toekomst.

Lees verder

Connectivity

Jij hebt de kennis voor het aanleggen van een robuust en veilig netwerk.

Lees verder

Modern Workplace

Gaan we aan de slag met een cloud-managed werkplek of toch een remote-desktop gebaseerde oplossing? Jij zorgt dat klanten gebruik kunnen maken van de laatste versie van Office 365, compleet met Teams video conferencing, (Azure) Active Directory, Intune, MDM / MAM, Citrix en zijn producten en technieken waar jij je hand niet voor omdraait.

Bekijk de vacatures

Applications & Services

De vertaler tussen business en IT. Jij hebt wel kaas gegeten van IT, dus neemt alle bottlenecks mee in overweging bij het aannemen van een nieuw project. SCRUM, Prince2, TOGAF, Product Ownership zijn de kernwoorden die je als service/project manager nodig hebt om het tot een succes te maken.

Bekijk de vacatures

Infrastructure

Nu iedereen wel een vorm van cloud gebruikt, ben jij al bezig met de volgende vraag: blijven we on-premises gebruikmaken van een private cloud of past een publieke IaaS, PaaS of SaaS dienst toch beter? En wat doen we met de beveiliging op deze nieuwe diensten, hoe blijven we in controle? Langzaam maken we de transitie naar infrastructure-as-code en krijgen we het voor elkaar om nog meer infrastructuur te beheren met dezelfde mensen.

Bekijk de vacatures

Connectivity

Switching & routing, security, SDWAN, Cisco, CCNA en CCNP.  Al deze kennis heb je nodig om een robuust en veilig netwerk aan te leggen voor die ene Enterprise klant. Jij bouwt je firewall zo dat er geen enkele indringer doorheen kan.

Bekijk de vacatures

Wist je dat... Onze IT Consultants bij 6 van de top 10 meest geliefde werkgevers van Computable 100 zijn gedetacheerd?
We hebben consultants zitten bij Bol.com, ABN Amro, KLM, ING, Belastingdienst en Schiphol.

Detronners aan het woord

Bekijk eens de TOPdrachten van de volgende Detronners:

Naam:
Xander Bikbergen

Specialisatie:
Infrastructuur specialist

Functie bij de opdrachtgever:
Senior Technisch Beheerder

Over de opdracht

Al vrij snel nadat hij in dienst kwam van Detron, kwam Xander Bikbergen terecht bij een groot ziekenhuis in Nijmegen. De oorspronkelijke opdracht: een flinke achterstand in tickets wegwerken. Maar zowel hij als zijn manager verwachtten dat Xander er langer dan een paar maanden zou zitten. En na vier jaar zat hij er inderdaad nog.

Xander had genoeg ervaring om hem heel breed in te zetten. Daarbij werden de openstaande tickets in rap tempo weggewerkt. De functie van Xander werd steeds ruimer en er kwamen steeds nieuwe projecten en klussen naar hem toe.

Binnen de meer dan 200 koppen tellende IT-organisatie van het ziekenhuis is hij met een collega ondertussen verantwoordelijk voor het onderdeel Messaging & Identity. “Al het menselijk berichtenverkeer; Skype, digital fax, email, exchange. En alles wat te maken heeft met Identity: Active Directory, ADFS, Azure, Azure AD, AD Connect, Azure MFA (Server) ligt bij ons.”

Meer weten?

Download de pdf en lees alles over de opdracht van Xander. Ben je benieuwd naar wat Detron jou te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Download Topopdracht Neem contact met ons op

Bekijk meer TOPdrachten

Bekijk ook eens de TOPdrachten van de volgende Detronners:

Opdracht TOP uitgevoerd door Dimitri Schouten

Hij is een van de weinige Puppetspecialisten bij Detron en verkeert daarmee in een niche. Maar er is werk genoeg voor zijn specialisme.

Lees verder
Opdracht TOP uitgevoerd door Ingmar Oost

Ingmar Oost begon als ICT specialist, het ‘technisch geweten’, maar werd binnen een tijdsbestek van een paar maanden benoemd tot CIO.

Lees verder
Opdracht TOP uitgevoerd door Johan Eikelenboom

Johan is ervan overtuigd dat klanten tot in de lengte der dagen servers on premise hebben staan. En dat komt mooi uit, want daar zit zijn deskundigheid.

Lees verder

Het geheim...

van Detron IT Consultants? Onze kennis. Wij zijn enorm trots op de kennis die wij in huis hebben. Al onze consultants kunnen direct waarde toevoegen bij klanten. Als werkgever geloven we in hen en willen we onze collega’s uitdagen om een opdracht aan te nemen die soms net iets té uitdagend is. Maar, omdat er een heel team achter hen staat die behulpzaam is als ze er even niet uitkomen, pakt dit altijd goed uit. Daarbij is werk belangrijk, maar we hebben ook oog voor jou. Jouw groeipad, jouw thuissituatie en jouw ambitie. Daarbij zijn we gevestigd in Den Bosch en dat betekent dat Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel staat!

Bekijk de vacatures

Wij geven jou...

ontzettend veel trainingen en cursussen. Zeker onze consultants moeten bij blijven als het gaat om de laatste ontwikkelingen in de IT. Daarbij vragen onze klanten er ook om. Alleen met IT kennis kom je er niet als consultant, dus ook de softskills worden getraind. We werken op afstand van elkaar, dus organiseren we regelmatig leuke uitjes om elkaar ook eens anders te leren kennen! Jouw ontwikkeling en ambitie is belangrijk voor ons. We zullen je faciliteren waar mogelijk om bij te dragen aan jouw groeipad.

Neem contact met ons op

Onze recruiters

Neem voor vragen vrijblijvend contact op met een van de recruiters of laat je naam, nummer en een tijdstip achter en onze recruiters bellen je wanneer het jou uitkomt:


Bart Brouwers

 06 149 642 52
Bart.Brouwers@detron.nl


Tijmen van Baalen

06 270 816 04
Tijmen.van.Baalen@detron.nl

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiters of vul het formulier in en wij bellen je terug:

Bel mij terug