Werken bij Detron

IT Projectmanager

Ben jij een kei in het plannen van complexe projecten? En heb je daarbij altijd de belangen van de klant als topprioriteit?

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Itske

Itske de Vries, Recruiter
0647005300    
LinkedIn

Jij

hebt je sporen verdiend op het gebied van IT Infra en op applicatieniveau praat je niet alleen mee; je vertaalt hetgeen je (team) doet naar de stakeholders in de business. Je bent erop gericht om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspillingen. Je bent in staat de door de klant gestelde kaders (termijn, kosten, kwaliteit, scope) aan te houden. Je bent secuur, analyserend en probleemoplossend en je adviseert en stuurt op basis van mogelijkheden.

Je bent in het verleden (deel)verantwoordelijk geweest voor verschillende projecten zoals migraties, implementaties of het opzetten van beheer. Het is nu tijd voor je volgende stap. Daarbij zoek je meer complexiteit: verdieping in het projectmanagement vakgebied en verbreding van de opdrachten die je doet.

Jouw

IT ervaring helpt je bij het managen van de diverse projecten en bij het aansturen van het team dat nodig is om het project tot een goed einde te brengen. Je hebt kennis van projectmatig werken en de verschillende ontwikkelmethodieken zoals Agile/Scrum, Prince 2, IPMA, BiSL, ITIL en ASL2. En je bent je ervan bewust dat het resultaat van een project pas waardevol is als het goed gedocumenteerd is. Niet alleen voor de overdracht, maar ook voor het beheer.

Je investeert en je leert. Als de klant specifieke kennis vraagt, dan ben jij bereid om een training te volgen. Tijdens een project weet je je team samen te stellen, te motiveren en los je problemen op voor ze zich aandienen. Als je het zelf niet weet dan ben je in staat je collega’s te vinden. Ook deel je graag kennis en laat je je gezicht zien op de verschillende kennis- en techsessies die we elke maand organiseren. Zo weten collega’s jou ook te vinden als het nodig is.

Ervaring is belangrijker dan certificeringen. Je weet je rol goed uit te leggen bij projecten die je eerder hebt (mee)gedraaid; daaruit blijkt jouw kennis en toegevoegde waarde. Je bent je ervan bewust dat alles wat je doet zijn weerslag heeft op de bedrijfsprocessen van de klant. Daarom ben je flexibel, analytisch en communicatief vaardig en ben je intermediair en adviseur op de werkvloer bij de klant.

Jij leeft voor het resultaat. Je woont in de driehoek Rotterdam-Utrecht-Amsterdam en natuurlijk heb je je rijbewijs.

 
 

De medewerker staat op 1. Collegialiteit en ontwikkel- mogelijkheden maakt van Detron een topper!

Cindy Beernink
IT Consultant bij Detron Detachering

Wij

geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

  • Je welverdiende loon
  • Het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (we willen je niet kwijtraken)
  • (Invloed op het krijgen van) de leukste en meest uitdagende opdrachten bij bestaande of nieuwe klanten
  • Onvergetelijke borrels en legendarische socials
  • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied
  • Heel. Veel. Kennis.

 

Solliciteer