Werken bij Detron

IT Recruiter

Jij hebt echte mensenkennis en weet IT specialisten te bereiken én aan je te binden. Je hebt geduld, en weet precies wanneer je actie moet ondernemen om de IT specialist over de streep te trekken.

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die je deelt als IT recruiter

Jij weet precies hoe je professionals aan onze organisatie, maar ook aan jou bindt. Door jouw nieuwsgierigheid, IT kennis, creativiteit en sterke communicatieve skills weet jij kandidaten te enthousiasmeren voor ons bedrijf en onze opdrachtenportfolio. Je hebt een netwerk opgebouwd in de IT en neemt deze mee. Je bent zelfstandig gesprekspartner voor kandidaten, op medior/senior niveau en bent bekend met IT infrastructuur. Termen als Azure, O365, Citrix en Workspace klinken bekend in je oren. Je kent de kanalen waar je doelgroep zich bevindt en denkt graag mee over hoe wij IT specialisten kunnen bereiken en aantrekken, in een markt die enorm onder druk staat. Je raakt niet in de stress van targets, maar ziet deze als uitdaging. Jij draagt ons werkgeversmerk uit en weet het Detron DNA meteen mee te geven aan onze nieuwe medewerker.

Wat ga je nog meer doen?

  • Begeleiden van sollicitanten en zorgen voor een optimale candidate experience;
  • op een creatieve manier kandidaten binden aan Detron;
  • opstellen van wervende vacatureteksten samen met, de collega’s die je kunnen voorzien van de juiste informatie;
  • uitbreiden van jouw netwerk;
  • optimaliseren en uitdragen van ons employer brand.

De ervaring die je deelt

Jij bent een netwerker in hart en nieren en sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties, zowel met kandidaten als intern. Weet snel hoe de hazen lopen, zowel intern als extern. Jij weet als geen ander welke stappen je moet nemen om de juiste kandidaten te vinden en binden. Je hebt al wel wat ervaring in het vak en jij hebt zin in om het verschil te gaan maken! Werkt zelfstandig, maar bent wel onderdeel van een team, je kunt goed met vrijheid omgaan want jij bent baas over jouw eigen agenda. Super, dan komen wij graag in contact met jou.

Wat je van ons mag verwachten

  • Salaris (marktconform natuurlijk), leaseauto, laptop en telefoon (Samsung/iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen je er tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie. 

  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze pokeravonden, offline gamenights, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort supersnel wat van ons. Natuurlijk mag je ook meteen bellen of appen 06-53866164 (Marthe Robben).

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!