Werken bij Detron

IT Specialist DBA

Ben jij dé doorgewinterde DBA-er met ervaring in projectmatig werken? En heb je daarnaast actuele kennis en ervaring in Microsoft SQL Server en Oracle Rdbms? Dan dagen wij je uit om verder te lezen.

Solliciteer

Vragen? Stel ze aan onze recruiters

Als IT Specialist DBA draag je zorg voor effectieve en efficiënte ICT-voorzieningen ter ondersteuning van bedrijfsprocessen van de klant en klantorganisaties. Ook begeleid je gebruikers zodat de ICT-voorzieningen optimaal benut worden op het gebied van DBA. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld het beheren van bestaande omgevingen, het oplossen en signaleren van problemen. Natuurlijk gaat het ook om het verbeteren van klantomgevingen door wijzigingen voor te stellen, te plannen en uit te voeren op gebied van performance en patching/updating en het optimaliseren van de monitoring van de diverse omgevingen.

Wat wij daarom vragen

  • HBO werk- en denkniveau met in ieder geval 5 jaar aantoonbare ervaring in deelname aan grootschalige IT projecten en als DBA Specialist;
  • Aantoonbare ervaring met projectmatig werken en uitvoeren van implementaties en migraties op DBA gebied Microsoft SQL Server en Oracle Rdbms;
  • Actuele certificeringen is een pre;
  • Je bent proactief, vindt het leuk DBA vraagbaak te zijn en je weet hoe je al je handelingen op de juiste manier moet registreren (in bijv. Topdesk).

 

Het gaat je absoluut helpen als je kennis en ervaring hebt op het gebied van PostgreSQL, MySQL en LINUX. Als je het daarnaast ook nog een uitdaging vindt om verbeteringen in informatieprocessen en ICT voorzieningen te signaleren, te definiëren, te onderzoeken en uiteindelijk ook uit te voeren, dan heb je bij ons een topbaan!

In ruil daarvoor krijg je

  • Een enthousiast team van collega’s met passie voor hun vakgebied;
  • Samenwerking, kennisdeling en inspiratie om tot 110% klanttevredenheid te komen;
  • Uitdaging en zelfstandigheid;
  • Ontwikkeling, certificeringen en kennis.

 

Stuur je CV en motivatie via de 'solliciteer direct' button t.a.v. Sibel Sener - Corporate Recruiter. Wij zien je reactie graag tegemoet!

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij zijn Detron ICT Groep

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken, én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

Goed ICT-beheer en -onderhoud is cruciaal voor de continuïteit van de bedrijfsvoering bij elke organisatie. Vanuit dat principe ondersteunt Managed Services haar opdrachtgevers en eindgebruikers in het ‘altijd online’ zijn, door IT die centraal staat in een organisatie, constant mee te laten groeien en te ontwikkelen.

Gevolg hiervan is dat Detron zich – naast klanten – ook continu richt op jouw ontwikkeling en verdieping binnen je eigen specialisatie. Klanten zoeken immers naar up-to-date kennis om nieuwe omgevingen te bouwen of om complexe omgevingen te beheren.