Werken bij Detron

Junior Financial Controller

Jij hebt je eerste stappen als financial gezet maar wil meer! Je wil jezelf verder ontwikkelen in het uitvoeren van controles en het zorgen voor een betrouwbare weergave van het grootboek.

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die je deelt als Junior Financial Controller

In deze functie kun jij jezelf enorm ontwikkelen op controlerend, financieel en procesmatig vlak. Je maakt namelijk onderdeel uit van een ervaren team financials. Je werkt nauwkeurig en graag in een team, waar jij je plek snel weet te vinden.

  • Je vindt het leuk om periodieke financiële overzichten en rapportages op te stellen en te zorgen voor een goede dossiervorming voor de jaarrekening.
  • Jij kan 1 á 2 administraties en de BTW aangifte zelf verzorgen.
  • Je vindt het leuk om de betrouwbaarheid van het grootboek te bewaken.

De ervaring die je deelt

Als Junior Financial Controller heb je talent om cijfers te laten leven. Je weet hoe je een administratie moet voeren en haalt de informatie op welke je nodig hebt. Daarnaast voer je controle werkzaamheden uit op de vastlegging van financiële gegevens. Je werkt planmatig en zet je schouders er onder wanneer er een deadline gehaald moet worden. Je hebt minimaal een afgeronde hbo studie in de richting van Accountancy of Bedrijfseconomie.  Heb je ervaring op het gebied van AFAS Profit en affiniteit met ICT en bedrijfsprocessen? Dan moeten we zeker kennismaken!

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende praktijkopdrachten, uitgebreide vakkennis van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning en een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5
werkdagen van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

 

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!