Werken bij Detron

Projectmanager (junior)

Jij bent op zoek naar je eerste echte baan en wil ervaring op doen in projectmanagement. Wij leren je graag de kneepjes van het vak als beginnend projectmanager!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die je deelt als Junior Projectmanager

Jij hebt zaken graag op orde, werkt nauwkeurig en houdt van aanpakken. Je draagt graag verantwoordelijkheid voor het tijdig opleveren van onze IT en Telefonie diensten en zorgt ervoor dat taken tijdig en juist worden uitgevoerd. Je vindt het leuk om dienstverlenend te werken en in contact te staan met de klant. Daarnaast ben je leergierig en ontwikkel je je graag.

  • Je werkt nauwkeurig en houdt de administratie rondom het project secuur bij.
  • Jouw servicegerichte houding zorgt elke keer weer voor tevreden klanten.
  • Je houdt de klant via mail en telefoon op de hoogte van de voortgang van het project tot aan oplevering van de dienst.

De ervaring die je deelt

Als Junior Projectmanager leer je hoe je klanten begeleidt binnen het proces tot aan oplevering van de dienst. Weet je het even niet? Dan vraag je de hulp van collega’s! Jouw proactieve en servicegerichte instelling zorgt ervoor dat elk project slaagt. Je hebt kennis van Microsoft Office en maakt jezelf nieuwe programma’s gemakkelijk eigen.

Heb je mbo+ werk- en denkniveau en woon je in de buurt van Veenendaal? Dan moeten we zeker kennismaken!

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende praktijkopdrachten, uitgebreide vakkennis van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop en telefoon (Samsung/iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door optimaal beschikbare, betrouwbare, flexibele en schaalbare ICT met een uitstekende service, waarbij de klant altijd centraal staat. Daarbij is Detron groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel een passende oplossing te bieden.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

 

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!