Werken bij Detron

Junior Recruiter

Je gaat een groeitraject in van Sourcer naar allround Recruiter in de IT markt. Denk je mensenkennis te hebben en wil je leren hoe je professionals aan je moet binden? Ben je creatief en laat jij je niet zomaar uit het veld slaan! Dan zoeken we jou!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter

's-Hertogenbosch 36 - 40 uur

De ambitie die je deelt

Je staat aan het begin van je loopbaan en vindt het recruitment vak magisch. Alles zit erin: werken met mensen, werken in teamverband, desk research, interviewtechniek, coördineren, psychologie, marketing, succes voelen, noem maar op! Je begrijpt dat het gaat om IT professionals aan jezelf én aan onze organisatie te binden. Door je nieuwsgierigheid krijg je steeds meer gevoel voor wat er speelt in de IT arbeidsmarkt. Die kennis combineer je met jouw creativiteit en sterke communicatieve skills om de juiste professionals te enthousiasmeren voor Detron IT Consultants en ons opdrachten portfolio.

De stappen die je zet: van Sourcer naar Recruiter

Je start in de rol van Sourcer: dat betekent het scannen van de arbeidsmarkt, op zoek naar professionals die binnen onze competentiegebieden (techniek én soft skills) passen en ook als persoon goed matchen binnen onze organisatie. Om in contact te komen met de juiste professionals creëer je content en zet je diverse communicatiemiddelen in zoals social media, vacaturesites, communities etc. en natuurlijk ben je niet bang om de telefoon op te pakken. Door jouw scherpe inschattingsvermogen weet je interessante kandidaten te enthousiasmeren voor onze organisatie en een kennismakingsgesprek met een van de Recruiters in te plannen.

Je denkt graag mee over hoe wij onszelf als Recruitment afdeling nog meer kunnen verbeteren. Wij werken er dagelijks hard aan om ons werkgeversmerk sterk in de markt te zetten, dit is een belangrijk onderdeel waar jij je bijdrage aan kan leveren. Je vindt het leuk om een netwerk in de IT markt op te bouwen en verder uit te breiden. Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal en bent niet bang om een gesprek met een kandidaat aan te gaan. De juiste gesprekstechnieken en verdere kneepjes van het vak gaan wij je allemaal leren. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.

Het leukste? Samen naar een doel streven, maar zelf bepalen hoe! – Tijmen van Baalen, IT recruiter 

De ontwikkeling die je zoekt

Tijdens jouw werkzaamheden krijg je goede begeleiding, die er samen met jou voor zorgt dat je tot goede resultaten komt, plezier houdt in alles wat je doet en ondersteuning krijgt (zoals coaching en trainingen) waar nuttig. Naast je basiswerkzaamheden zijn er regelmatig projecten waar je aan mee kunt werken en denken. Het is maar net waar je zelf de meeste energie van krijgt! Zo ontwikkel je jezelf stap voor stap naar allround Recruiter. Het tempo waarin je dat doet, bepaal jezelf.

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en kennis te delen met jouw collega’s. Wij bespreken jaarlijks (of vaker als je dat wenst) jouw doorgroeimogelijkheden binnen de veelzijdige Detron organisatie
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung / iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering
  • Flexibele werktijden en werklocaties
  • Fun! Wij delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Lol maken staat hoog in ons vaandel. En wie wil er nou niet werken bij een oergezellige, Brabantse organisatie….

Iets voor jou? Dan willen wij graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!