Werken bij Detron

Manager Accounting

Jij hebt gevoel voor de business, kijkt hierin graag vooruit en denkt in mogelijkheden. Als Manager Accounting weet jij een team op de juiste manier aan te sturen en diverse deadlines te behalen!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

Als Manager Accounting ben je verantwoordelijk voor de management reporting, consolidatie, cashflow en audit van de jaarrekeningen, maar ook het controleren van de accounting werkzaamheden van het team. Je gaat drie teams bestaande uit 10 medewerkers aansturen. Daarnaast schakel je veel met onze Business Controllers, welke verantwoordelijk zijn voor onze vijf business units.
Je bewaakt de juistheid, volledigheid en tijdigheid van financiële rapportages, bent verantwoordelijk voor een betrouwbare vastlegging en je creëert inzicht door het leveren van periodieke rapportages.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

In deze rol weet jij je staande te houden in de continue ontwikkelingen en veranderingen binnen de organisatie. Je beweegt mee, maar staat ook voor je afdeling en hun ontwikkeling. Je hebt een duidelijke visie voor ogen en weet deze ook over te brengen aan de directie en het team. Je bent pragmatisch ingesteld en vindt het geen probleem zelf een maandafsluiting te draaien wanneer nodig.

Om succesvol te zijn in de rol van Manager Accounting beschik je over minimaal 5 jaar (RA) accounting ervaring. Daarnaast heb je 2 jaar werkervaring opgedaan in de business. Hierdoor weet jij je weg binnen een middelgroot bedrijf te vinden en kan jij uitstekend schakelen met onze externe accountants, huisbankier en de belastingdienst. Je bent communicatief sterk, kunt goed schakelen en/of meeveren en weet mensen te motiveren en overtuigen.

Wij verwachten

  • Minimaal 5-6 jaar ervaring als accountant (RA) en 2 jaar ervaring in de business en klaar voor een volgende stap
  • Een afgeronde Accountancy (RA) opleiding
  • Ervaring in een Big 8 accountancy omgeving
  • Aantoonbare ervaring met het aansturen van een team
  • Gevraagd en ongevraagd adviseren van de directie
  • Teamspirit: jij laat anderen groeien

 

In ruil daarvoor krijg je

  • Een enthousiast team van collega’s dat graag met elkaar samenwerkt, kennis en ervaring deelt en elkaar inspireert om de klant tot het uiterste tevreden te krijgen
  • Maandelijkse beloning, leaseauto, collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenregeling
  • Groeipotentieel! Vele mogelijkheden om je als persoon én in je functie te ontwikkelen. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

 

Solliciteer

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.


Heb jij passie voor ICT en ben je ambitieus? Wij zijn op zoek naar jou! Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je ambities waar te maken.