Werken bij Detron

Manager Operations

Ben je een goede gesprekspartner met inlevingsvermogen in zowel onze klanten als onze business én ben je in staat te sturen op service en resultaat? Heb je een goede mensenkennis, houd je van gestructureerd werken en ben je niet bang om te ondersteunen waar nodig? Dan is deze functie iets voor jou!

Solliciteren

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

Als Manager Operations is het jouw uitdaging om met je team onze klanten op een prettige en vakkundige wijze te ondersteunen. De tevredenheid van onze klanten is voor jou en je team de grootste beloning.

Je hebt ruime ervaring als projectmanager (medior/ senior) of zit nog niet zo lang in de rol van manager operations en  bent toe aan de volgende stap in je carrière. Je hebt al enige ervaring in het aansturen van medewerkers en voelt goed aan hoe je dit moet doen in diversie situaties. Je staat stevig in je schoenen en vindt het leuk om samen te bouwen naar een gezamenlijk overeengekomen doel.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden en taken zijn:

 • Planning, bewaking en sturing op kwaliteit van de afdelingsresultaten en de daarbij te volgen werkwijze.
 • Uitvoering geven aan HRM-taken ter ondersteuning van de afdeling (o.a. werving, opleiding, coaching, beoordeling).
 • Bezoeken van klanten voor afstemming, evaluatie, verbetering van de dienstverlening ten behoeve van de relatie, het afdelingsresultaat en de individuele performance.
 • Doorvoeren van continue verbetering van de afdeling in het bijzonder en operations in het algemeen.
 • Rapporteren aan directie.

 

Wij verwachten:

 • Een relevante HBO-opleiding en minimaal 7 jaar ervaring als projectmanager of 2 tot 3 jaar ervaring als manager operations. Ervaring met telecom of IT is een pré.
 • Aantoonbare ervaring als gesprekspartner op managementniveau bij klanten.
 • Dat je woonachtig bent op goede reisafstand van ons kantoor in Raamsdonksveer.
 • Dat jouw natuurlijke charme, tact en flexibiliteit vertrouwen schept, je een echte people manager bent en in staat je teamleden op zowel individueel niveau en als op team niveau verder te ontwikkelen.

 

In ruil daarvoor krijg je:

 • Een enthousiast team van collega’s die graag met elkaar samenwerken, kennis en ervaring delen en elkaar inspireren om de klant tot het uiterste tevreden te krijgen.
 • Maandelijkse beloning, leaseauto, bonusplan, collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenregeling.
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels het volgen van trainingen.

 

Solliciteren

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.