Werken bij Detron

Modern Workplace Desktop Engineer

Als jij je werk goed hebt gedaan, weet geen van de gebruikers misschien dat je er bent; je zorgt er voor dat je de relevante metrics uit een systeem naar boven haalt en daardoor de gebruikers van het platform kunnen doen wat ze moeten doen.

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Marthe

Marthe Robben, IT Recruiter
T: 06 53866164
LinkedIn

Als jij je werk goed hebt gedaan, weet geen van de gebruikers misschien dat je er bent; je zorgt er voor dat je de relevante metrics uit een systeem naar boven haalt en daardoor de gebruikers van het platform kunnen doen wat ze moeten doen.

Snap jij als geen ander dat performance problemen op systemen gebruikers hinderen en irriteren? Dat een kleine storing op een platform een groot effect kan hebben op een groep gebruikers? Dan los jij onderstaand probleem vast adequaat op!

Probleem
Jerry werkt via fat client op een Desktop (Desktop001). Daar maakt hij gebruik van applicatie TOMMY. Jerry ervaart wat traagheid bij het gebruik van deze applicatie.

Diagnostische informatie

 • Gebruiker Jerry ervaart deze traagheid alleen maar bij het gebruik van applicatie TOMMY. Alle andere applicaties draaien zonder problemen;
 • De traagheid vindt plaats op gezette tijden;
 • Andere gebruikers van de applicatie ervaren dezelfde problemen op dezelfde tijdstippen;
 • CPU, Memory en Disk gebruik op zijn werkstation zijn allemaal volkomen normaal;
 • CPU, Memory en Disk gebruik op de Citrix servers zijn allemaal volkomen normaal;
 • Deze Citrix servers zijn virtuele servers op verschillende hosts;
 • CPU, Memory en Disk gebruik op de hosts zijn allemaal volkomen normaal;
 • Onderzoek op het netwerk heeft geen problemen aan het licht gebracht;
 • Applicatie TOMMY wordt via App-V beschikbaar gesteld.

 

Jij
Weet Jerry als geen ander te helpen? Ben jij de persoon die dit soort problemen graag wilt onderzoeken en daar een gepaste (geautomatiseerde) oplossing voor te vinden? Ga jij met een voldaan gevoel naar huis als de klant bij het koffieautomaat enthousiast vertelt over hoe fantastisch jij geholpen hebt? Dan is dit iets voor jou!

Jouw
Relevante ervaring is belangrijker dan je certificeringen, maar de juiste certificering opent vaak ook deuren. Je vindt in ieder geval je weg met Citrix, SCCM, Intune en/of Ivanti workspace. Daarnaast vinden we persoonlijkheid erg belangrijk. Je bent flexibel en je bent je ervan bewust dat alles wat je doet, directe impact heeft op de gebruiker. Je bent analytisch, communicatief vaardig en handelt als een intermediair en adviseur naar de klant.

Jij wordt blij van de glimlach van de gebruiker!

Wij
Geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

 • Telefoon, laptop met daarbij het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (we willen je niet kwijtraken);
 • De leukste en meest uitdagende opdrachten bij bestaande of nieuwe klanten;
 • Onvergetelijke borrels en legendarische socials;
 • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied;
 • Onbeperkte trainingen en mogelijkheden om certificaten te halen;
 • Een passend salaris;
 • Veel. Kennis.!

 

Solliciteer

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!