Werken bij Detron

Netwerkbeheerder

Beschik je over kennis en ervaring met Cisco, HP, Fortigate en/of Palo Alto? Ben je daarnaast klantgericht, technisch gedreven en zoekende naar die ene nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen, Recruiter

Veenendaal/Landelijk 40 uur

De ambitie die je deelt

Jij zorgt voor de continuïteit van onze systemen, netwerken van onze klanten en technische infrastructuur. Je begrijpt als geen ander dat de IT-infrastructuur meer is dan slechts een middel. Je bent dan ook technisch gedreven en het is jouw ambitie om jezelf continu te willen blijven uitdagen waar je vanzelfsprekend actief bezig bent met jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het jouw ambitie om:

  • Bezig te zijn met het beheren van onze technische infrastructuur. Meedenken aan passende infrastructurele oplossingen en deze te bouwen en te implementeren
  • Verscheidene changes door te voeren en complexe vraagstukken af te handelen
  • Zorg te dragen voor effectieve en efficiënte netwerkvoorzieningen van en bij de klant
  • Klanten en eindgebruikers te begeleiden zodat ze jouw oplossingen optimaal kunnen benutten
  • Je kennis en vaardigheden delen met je collega’s om het team naar een hoger niveau te brengen.

De ervaring die je deelt

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het technische hart van onze organisatie en doen jullie er alles aan om deze zo goed mogelijk te laten werken. Hierdoor krijg je te maken met een breed scala aan uitlopende werkzaamheden wat deze functie erg divers maakt. Daarnaast kom je te werken aan en met uitdagende vraagstukken waarbij je te alle tijde terug kunt vallen op de expertise van jouw collega’s.

 

Verder kom je als netwerkbeheerder binnen Detron te werken in een échte kennisorganisatie welke veel waarde hecht aan jouw persoonlijke skills. Zo vinden wij het erg belangrijk dat je beschikt over een sterk communicatief vermogen en is het noodzakelijk dat je relevante werkervaring hebt opgedaan met Cisco, HP, Fortigate en/of Palo Alto. Je bent het bezit van het CCNA certificaat, of bereid deze te behalen. Daarnaast is het heb je tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring als netwerker.

“Als netwerkbeheerder voel ik mij helemaal op mijn plek bij Detron. Ik ben onderdeel van een leuk team en werk met veel en uitlopende projecten welke mij enorm uitdagen’’ 

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst) bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of (als de omstandigheden er weer naar zijn) leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!