Werken bij Detron

Netwerkbeheerder (Senior)

Beschik je over kennis en ervaring met Cisco, HP/Aruba en heb je ruime firewall kennis? Ben je daarnaast klantgericht, technisch gedreven en zoekende naar die ene nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die je deelt

Als netwerkbeheerder is het jouw uitdaging om te zorgen voor de continuïteit van onze systemen en de netwerken- en technisch infrastructuur van onze klanten. Je begrijpt als geen ander dat de IT-infrastructuur meer is dan slechts een middel. Je bent technisch gedreven en het is jouw ambitie om jezelf continu te willen blijven uitdagen, waar je vanzelfsprekend actief bezig bent met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je denkt graag mee over hoe wij de klant nog beter kunnen bedienen op technisch en productniveau. Daarnaast is het jouw ambitie om:

• Jezelf voornamelijk bezig te houden met het beheren van onze technische infrastructuur
• Nieuwe en passende infrastructurele oplossingen te bedenken, te bouwen en te implementeren
• Verscheidene changes door te voeren en complexe vraagstukken af te handelen
• Zorg te dragen voor effectieve en efficiënte netwerkvoorzieningen van en bij de klant
• Klanten en eindgebruikers te begeleiden zodat ze jouw oplossingen optimaal kunnen benutten
• Je kennis en vaardigheden delen met je collega’s om het team naar een hoger niveau te brengen.
• Voeren van technisch productmanagement, waarin jij aanbevelingen doet ten aanzien van ons productportfolio.

De ervaring die je deelt

Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het technische hart van onze organisatie en doen jullie er alles aan om deze zo goed mogelijk te laten werken. Hierdoor krijg je te maken met een breed scala aan uitlopende werkzaamheden wat deze functie erg divers maakt. Daarnaast ga werken aan uitdagende vraagstukken waarbij je ten alle tijden terug kunt vallen op de expertise van jouw collega’s binnen onze organisatie.

Verder kom je als netwerkbeheerder binnen Detron te werken in een échte kennisorganisatie welke veel waarde hecht aan jouw persoonlijke skills. Zo vinden wij het erg belangrijk dat je beschikt over een sterk communicatief vermogen en is het noodzakelijk dat je relevante werkervaring hebt opgedaan met Cisco, Juniper/ Vyos, HP,/Aruba, Fortinet, Brocade en/of Checkpoint. Je bent het bezit van het CCNA en CCNP certificaat. Daarnaast is het tevens wenselijk dat je kunt opereren op HBO werk- en denkniveau waar ook, minimaal, 3 jaar aantoonbare werkervaring op senior niveau gewenst is.  

QUOTE

“Als netwerkbeheerder voel ik mij helemaal op mijn plek bij Detron. Ik ben onderdeel van een leuk team en werk met veel en uitlopende projecten welke mij enorm uitdagen’’

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel beweegruimte. Je komt te werken aan uitdagende vraagstukken en kunt gebruik maken van uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung / iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Solliciteer

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

 

Quote

“Als netwerkbeheerder voel ik mij helemaal op mijn plek bij Detron. Ik ben onderdeel van een leuk team en werk met veel en uitlopende projecten welke mij enorm uitdagen’’

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!