Werken bij Detron

Netwerkspecialist

Weet jij als netwerkspecialist het antwoord op het onderstaande issue?

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Marthe

Marthe Robben, IT Recruiter
T: 06 53866164
LinkedIn

Probleem:         

 • Netwerk formaat: ~400 devices
 • Willekeurig zijn er groepen machines die geen verbinding kunnen maken. De machines met problemen zijn een doorsnede van het gehele bedrijf (servers, printers, clients).

 

Diagnostische informatie:

 • de problemen treden 1x per uur op, ongeveer op het hele uur;
 • het netwerk bestaat voor een groot gedeelte uit Windows clients/servers, maar ook niet-Windows machines hebben hier last van;
 • de scheduled tasks van clients/servers zijn praktisch leeg;
 • det netwerk bestaat uit 2 V-LANs, in de ene zitten alle LAN devices en de andere wordt gebruikt voor DMZ machines. Deze DMZ machines lijken hier geen last van te hebben;
 • het enige proces waarvan men vermoedt dat het op het hele uur draait is de update van de antivirus.


Jij

zet graag je tanden in het onderzoeken van dit probleem. En je komt met een oplossing. Als je het niet zelf weet, dan weet je hoe de juiste informatie te vinden.

Je weet wat het is om met het uitbreiden van geswitchte en gerouteerde netwerken bezig te zijn. Of met het koppelen van die netwerken en met het beheren van firewalls en andere netwerk-appliances. Maar je wilt meer. Groeien. Eerst troubleshooten en daarna wil je dat de klant bij jou komt voor advies. Eigenlijk wil je dan gewoon meebepalen. Meedenken over de architectuur of op zijn minst de technische input leveren voor de architect. Als je niet al op architect-niveau zit, dan wil je toch in ieder geval het high level-design vertalen naar low level.
 

 
 

"De opdracht wordt bij mijn ambitie gezocht. Dat maakt elke opdracht een echte uitdaging."

Mike Verheijen
IT Consultant bij Detron Detachering

Jouw

kennis omvat natuurlijk Cisco en heb je je CCNA en CCNP nog niet, dan staan ze hoog op je prioriteitenlijst. Naast Cisco heb je zeker interesse in en liefst ervaring met Juniper routing & switching. Ook weet je dat Aruba niet alleen een tropisch eiland is. Het gaat je zeker helpen als je houdt van complexiteit, de handen graag uit de mouwen steekt en als je buiten MKB ook corporate infrastructuren hebt gezien.

Kennisdeling, sparren met collega’s en klanten meenemen in jouw denkproces, zijn je op het lijf geschreven. Maak je eens een fout, dan erken je dat en los je het op. Om dit te organiseren, sta je open voor input van collega’s. Je zoekt ze dan ook actief op indien nodig. Je bent communicatief vaardig, open en zoekt aansluiting bij collega’s, ook al ken je ze nog niet.

Jij overziet de gevolgen van je werk en je neemt verantwoordelijkheid. Je woont in de driehoek Rotterdam-Utrecht-Amsterdam en natuurlijk heb je je rijbewijs.
 

Wij

Geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

 • Telefoon, laptop met daarbij het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (we willen je niet kwijtraken);
 • De leukste en meest uitdagende opdrachten bij bestaande of nieuwe klanten;
 • Onvergetelijke borrels en legendarische socials;
 • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied;
 • Onbeperkte trainingen en mogelijkheden om certificaten te halen;
 • Een passend salaris;
 • Veel. Kennis.!

 

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!