Werken bij Detron

New Business Accountmanager

Ben jij iemand die graag wilt scoren en beschikt over een extreme mate van resultaatgerichtheid? Beschik je daarnaast over een commerciële en ondernemende instelling? Lees dan snel verder!

Landelijk/ kantoor Raamsdonksveer | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die je deelt

In deze functie ben je als accountmanager direct verantwoordelijk voor het genereren van new business. Je gebruikt je netwerk, benadert prospects, creëert vertrouwen en weet op deze manier nieuwe omzet binnen te halen. Het is hierin jouw uitdaging om jezelf voornamelijk bezig te gaan houden met het genereren en opvolgen van gekwalificeerde leads waar je daarnaast een professionele gesprekspartner moet kunnen zijn voor het vakkundig adviseren van onze toekomstige klant.
Taken die hierbij horen zijn;

• Verschillende verbetervoorstellen en op maat gemaakte offertes uit brengen
• De (latente) behoefte van de prospect omzetten naar een goed onderbouwde Detron propositie
• Het gehele verkoop- en realisatieproces bij de klant te bewaken en te begeleiden
• Het onderhouden van jouw relatie- en interne netwerk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen

De ervaring die je deelt

Als new business accountmanager ben je vanzelfsprekend iemand die overtuigingskracht, sociabiliteit en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast ben je uiteraard bekend met de IT en of Telecom sector en begeef je je graag binnen de MKB en onderkant grootzakelijke markt. Jij bent een echte partner en biedt waardevolle oplossingen waarmee je de opdracht binnen haalt.

Naast bovenstaande aspecten, hechten wij ook veel waarde aan jouw persoonlijke skills. Zo vinden wij het erg belangrijk dat je beschikt over een sterk communicatief vermogen en moet je in staat zijn om zelfstandig te werk te kunnen gaan. Tevens kom je in een team van new business accountmanagers terecht waarbij jullie naast je individuele- ook gezamenlijke organisatiedoelstellingen nastreeft. Je beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in new business.

 

 

Quote

“Als new business accountmanager bekleed ik een zeer diverse functie waar geen dag hetzelfde is. Van prospecteren en het najagen van leads tot het in teamverband met mijn collega’s het juiste en winnende bod uitbrengen. Om uiteindelijk te closen en samen de successen te vieren”

Wat je van ons mag verwachten

•  In deze functie geven we je bijzonder veel      ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
• Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
• Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
• We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!