Werken bij Detron

New Business Accountmanager (Telecom)

Ben jij iemand die graag wil scoren en beschikt over een extreme mate van resultaatgerichtheid? Heb je daarnaast een commerciële en ondernemende instelling? Lees dan snel verder!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter

Landelijk/ kantoor Raamsdonksveer 36 - 40 uur

De ambitie die je deelt

In deze functie ben je als accountmanager direct verantwoordelijk voor het genereren van new business. Je gebruikt je netwerk, benadert prospects, creëert vertrouwen en weet op deze manier nieuwe omzet binnen te halen. Jouw uitdaging is om jezelf voornamelijk bezig te gaan houden met het genereren en opvolgen van gekwalificeerde leads. Daarnaast ben je een professionele gesprekspartner voor het vakkundig adviseren van onze toekomstige klant.

Taken die hierbij horen zijn:

  • Verschillende verbetervoorstellen en op maat gemaakte offertes uitbrengen
  • De (latente) behoefte van de prospect omzetten naar een goed onderbouwde Detron propositie
  • Het gehele verkoop- en realisatieproces bij de klant bewaken en begeleiden
  • Het onderhouden van jouw relatie- en interne netwerk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen

De ervaring die je deelt

Als new business accountmanager ben je vanzelfsprekend iemand die overtuigingskracht, sociabiliteit en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast ben je uiteraard bekend met de Telecom sector, heb je affiniteit met werkplekgerichte IT en begeef je je graag binnen het MKB en de onderkant van de grootzakelijke markt. Jij bent een echte partner en biedt waardevolle oplossingen waarmee je de opdracht binnen haalt.

Naast bovenstaande aspecten, hechten wij ook veel waarde aan jouw persoonlijke skills. Zo vinden wij het erg belangrijk dat je beschikt over een sterk communicatief vermogen en moet je in staat zijn om zelfstandig te werk te gaan. Je komt in een team van new business accountmanagers terecht waarbij jullie naast je individuele- ook gezamenlijke organisatiedoelstellingen nastreven.

Je beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in new business.

Als new business accountmanager bekleed ik een zeer diverse functie waar geen dag hetzelfde is. Van prospecteren en het najagen van leads tot het in teamverband met mijn collega’s het juiste en winnende bod uitbrengen. Om uiteindelijk te closen en samen de successen te vieren!

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst) bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of (als de omstandigheden er weer naar zijn) leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!