Werken bij Detron

New Business Developer – Lifecycle Services

Ben jij een echte netwerker in hart en nieren? Denk je graag in kansen en mogelijkheden en heb je een lange adem? Lees dan snel verder!

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter

De ambitie die je deelt

Een nieuw contact aanboren en deze verder uitwerken is wat je het liefst doet. Jij bent graag met prospects in gesprek waarbij je met jou technische kennis van de klant écht weet te adviseren en te overtuigen van onze dienstverlening. Je hebt niet voor niets een bewezen trackrecord in het opzetten en uitbreiden van new business bij large accounts. Je vindt het leuk om nieuwe kennis op te doen, jezelf uit te dagen en je vast te bijten in lange trajecten. Niemand hoeft jou uit te leggen hoe jij dmv een salesplan je agenda vult. Daarnaast is het jouw ambitie om; 

  • Prospects te acquireren
  • Een (pro)actieve klantrelatie te onderhouden met onze bestaande klanten
  • Verschillende verbetervoorstellen en op maat gemaakte offertes uit te brengen
  • De initiële klantvraag te vertalen naar een goed onderbouwde Detron Lifecycle Services propositie
  • Diverse prijsonderhandelingen te voeren met de klant.

De ervaring die je deelt

Jij hebt ruime ervaring binnen de Industrie en bij voorkeur in lifecycle management. Jij hebt een technische achtergrond, maar een echte ‘sales’ hart. Daarom ben jij klant- en resultaatgericht waarbij jij je gemakkelijk kan verplaatsen in de situatie van de klant. Dankzij de relevante ervaring in een soortgelijke functie, kan jij direct aan de slag!

“Als new business developer bekleed ik een veelzijdige functie welke enorm veel raakvlakken heeft met de techniek. Zo krijg ik regelmatig te maken met verschillende type klanten en geniet ik van bijzonder veel vrijheid om mijn eigen werkzaamheden in te kunnen vullen’’

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!