Werken bij Detron

Online marketeer

Jij bent een ervaren professional met visie die weet wat er nodig is om een perfecte online marketingstrategie te voeren. Je bent initiatiefrijk en dé online adviseur binnen de organisatie.

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die je deelt als online marketeer 

Zie jij al direct verbeterpunten op onze website? Mooi! Als online marketeer houd jij je vooral bezig met de online positionering van Detron. Je neemt een adviserende rol aan richting zowel het marketing- als managementteamJe hebt affiniteit met ICT en vindt het leuk om onze websites vorm te geven en te onderhouden en om Google campagnes uit te zetten en te optimaliseren. Je hebt interesse in Social advertising (LinkedIn & Facebook) en beheert alle Google Ads accounts. Een mooie lange termijndoelstelling is om hiervoor marketing automation te implementeren. Je analyseert graag om zo bij te sturen om nog betere resultaten te behalen. Dit alles binnen een B2B markt. Je bent op de hoogte van alle online trends en continu op zoek naar kansen en verbeteringen. Deze kennis deel je graag met je collega’s.  

  • Jouw inspanningen dragen bij aan zichtbaarheid en verkeer (betaald en onbetaald) naar onze websites. 
  • Je zorgt dat onze websites het platform zijn voor onze (potentiële) klanten en dat we meer business generen uit het online kanaal.  
  • Jouw motto is: meten is weten! Op basis van de data en inzichten doe jij aanbevelingen tot optimalisatie van de website en/of campagnes. Jij zorgt ervoor dat deze inzichten er zijn en dat we de juiste keuzes kunnen blijven maken. 

De ervaring die je deelt 

Jij hebt een passie voor online marketing en wil je hierin verder ontwikkelenJij vindt het leuk om te verbeteren en ergens aan te bouwen en hebt zin in een nieuwe uitdaging. Het belangrijkste is dat je niet kunt wachten om te zorgen dat onze online resultaten nog beter worden. Je bent analytisch en kritisch en vindt het leuk om verbanden te leggen tussen diverse stromen informatie. Je bent in staat om het marketingteam te adviseren op het online werkveld en komt te werken in een jong team met een content- en event marketeer, waarbij ieder zijn eigen discipline uitvoert. Daardoor heb jij de touwtjes volledig in handen op het gebied van online marketing waarbij er veel vrijheid, kansen en mogelijkheden voor je liggen. Kortom, je weet wat er nodig is om mensen naar een website te trekken, een geslaagde Google Ads-campagne op te zetten of conversies te verbeteren. Dat maakt jou dé online adviseur! 

Wat je van ons mag verwachten 

  • In deze functie krijg je veel ruimte voor eigen inbreng. Wij vertrouwen op jouw expertise waarin jij als adviseur veel invloed hebt op wat er op online marketingvlak gebeurd. 
  • Een marktconforme beloning en een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. Ook ontvang je een laptop en telefoon van de zaak. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over. 
  • Vrijheid & eigen verantwoordelijkheid; je werktijden en plaats zijn flexibel in te richten. 
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg? 

 

Over Detron 

Detron biedt organisaties alles voor een digitale werkplek. Met ICT-oplossingen zorgen we ervoor dat medewerkers efficiënter kunnen communiceren en samenwerken. Overal, altijd en in een veilige omgeving. Door het verbeteren van onze online vindbaarheid kunnen we nog meer medewerkers binnen organisaties helpen aan een moderne werkplek voor de toekomst! 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!