Werken bij Detron

Online marketeer

Jij weet wat er nodig is om mensen naar een website te trekken, een geslaagde Google Ads campagne op te zetten en om de conversies te verbeteren.

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die je deelt als online marketeer

Als online marketeer focus jij je enerzijds op het realiseren van meer verkeer/bezoekers naar de website en anderzijds op de groei van conversies. Daarbij zet je de nodige middelen in. In deze rol staan naast de website, google optimalisatie en het opstarten van marketing automation centraal. Jouw motto is dan ook, meten is weten. Een resultaatgerichte rol die vraagt om analytisch vermogen, maar vooral om een passie voor online marketing. Meer bereiken met minder en maximale impact, dat drijft jou in je werk.

De ervaring die je deelt

Jij hebt een passie voor online marketing en wilt je hierin verder ontwikkelen. Heb je al ervaring als online marketeer, perfect! Nog niet, dan leren wij jou graag de kneepjes van het vak! Het belangrijkste is dat jij niet kan wachten om te zorgen dat onze online resultaten nog beter worden. Je bent analytisch en kritisch en vindt het leuk om verbanden te leggen tussen diverse stromen informatie.

Je komt te werken in een team van totaal vier marketeers, waarbij ieder zijn eigen specialiteit heeft, maar gezamenlijk naar een doel wordt gewerkt. Daardoor heb je veel ruimte en verantwoordelijkheid op het gebied van online marketing. Een mooie uitdaging als jij graag wilt innoveren en het leuk vindt om nieuwe tooling te proberen.

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Denk aan persoonlijke begeleiding, uitgebreide vakkennis van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning en een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!