Werken bij Detron

On-Site Beheerder

Zie jij het als een uitdaging om de IT-omgeving van onze klant naar een hoger niveau te tillen? Heb je daarnaast de nodige ervaring opgedaan met systeem- netwerk én werkplekbeheer? Lees dan snel verder!

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Didier

Didier Jabroer, Recruiter
T: 0651715269
LinkedIn

De ambitie die je deelt

Als onsite beheerder ben je vooral actief op klantlocatie. Jouw uitdaging hierin is om te zorgen voor een stabiele ICT-omgeving van onze klant. Daarnaast ben je een vraagbaak voor de veelvoorkomende IT uitdagingen waardoor je te maken krijgt met een breed scala aan diverse werkzaamheden welke variëren van proactief beheer tot het oplossen van diverse incidenten. Verder ben je betrokken bij het in beheer nemen van nieuwe klanten en draai je met enige regelmaat mee in de stand-by dienst. Daarnaast is het jouw ambitie om;

  • Jezelf voornamelijk bezig te gaan houden met server- netwerk- en werkplekbeheer
  • Direct betrokken te zijn bij het uitvoeren van diverse migraties en changes
  • De aanwezige systemen van de klant te optimaliseren
  • Verschillende taken en processen te automatiseren
  • Klanten en eindgebruikers te begeleiden met jouw oplossingen

De ervaring die je deelt

Als Onsite Beheerder beschik je vanzelfsprekend over affiniteit met hard- en software binnen de ICT. Daarnaast heb je tevens kennis van systeem- netwerk- én werkplekbeheer en ben je in het bezit van een MBO diploma in de richting van ICT beheerder. Beschik je daarnaast tevens over relevante certificaten en/of gerichte werkervaring? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende praktijkopdrachten, uitgebreide vakkennis van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop en telefoon (Samsung/iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Solliciteer

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!