Werken bij Detron

Pre- Sales Consultant

Ben jij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Managed Services? Kan jij de vertaalslag maken van complexe vraagstukken naar innovatieve oplossingen? Lees dan snel verder!

Landelijk/ Veenendaal |40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen, Recruiter

De ambitie die je deelt 

Als Pre- Sales Consultant ondersteun je de sales bij complexe offertetrajecten. Je vormt de schakel tussen de klant, sales en technische collega’s. Je bent communicatief en treedt op als strategisch partner voor de klant op het gebied van Managed Services vraagstukken. Je herkent je in de volgende punten;

  • Je bent goed in het achterhalen van de behoeftes van de klant en biedt daaropvolgend de optimale oplossing aan
  • Je vindt het leuk om mee te denken met sales bij sales trajecten
  • Je draagt zorg voor de juiste input in het offertetraject waarin jij naast oplossingen ook alle calculaties verzorgt
  • Jij weet de klant te overtuigen doordat je hem meeneemt  op reis naar de juiste oplossing, door het geven van presentaties en/ of demonstraties over de nieuwe digitale werkplek van Detron

De ervaring die je deelt


Als Pre Sales consultant weet je de brug te slaan tussen de business en IT. Je speelt in op de vragen vanuit de klant en weet de achterliggende behoefte te achterhalen. Je bent commercieel en hebt veel kennis en ervaring op het gebied van IT-outsourcing. Naast dat je over deze kwaliteiten beschikt heb je minimaal 5 jaar ervaring binnen een vergelijkbare rol. Bezit je over deze kwaliteiten, dan komen we graag met je in contact!

Wat je van ons mag verwachten

  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop en telefoon (Samsung/iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Ontwikkelmogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker als je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de mogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels (wanneer het weer kan) in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

 

Solliciteer

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontle

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!