Werken bij Detron

Project Consultant IT

Je hebt je ‘fair share’ van (complexe) beheerklussen gehad. Je hebt met architecten samengewerkt en hun plannen uitgevoerd. Nu is het jouw beurt. Want natuurlijk wil je bouwen, bedenken en aan de knoppen zitten. Maar wat je vooral wil, is het meedenken met de klant. Het is tijd voor Detron.

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Itske

Itske de Vries, Recruiter
T: 0647005300
LinkedIn

De ambitie die je deelt

Je bent technisch specialist en jouw voornaamste taken liggen bij implementatietrajecten. Door jouw nieuwsgierigheid en drang om altijd bij te blijven, ben je niet alleen een partner voor klanten, maar ook voor collega’s. Jij gaat altijd voor de juiste technische invulling en inrichting. Je ontwerpt en implementeert infrastructuren en telecomoplossingen, waarbij je uitgaat van de standaarden van Detron en van de klant.

Bij elke klant neem je weer de verantwoordelijkheid voor inventarisatie en analyse van de behoefte en deze stem je uiteraard af met de opdrachtgever.

Je maakt deel uit van complete IT Infra implementatie- en veranderprojecten in omgevingen tussen de 500 en 3000 werkplekken. De uitdaging ligt in het behouden van klanttevredenheid, het bedienen van veel klanten tegelijk en het verbeteren van de klantomgeving. Je bent dan ook op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt op jouw vakgebied.

De ervaring die je deelt

Je hebt al wat jaren gewerkt met verschillende cloudoplossingen, waaronder in ieder geval Microsoft. Heb je kennis van AWS, dan is dat zeker een voordeel. Hebben we het over steekwoorden, dan heb je zeker kaas gegeten van Office 365, Microsoft 365, (Exchange Online, SharePoint, Teams), Microsoft Azure Infrastructure, Private Cloud, Windows Virtual Desktop, Powershell en Intune.

Wat verder belangrijk is:

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • MCSA/ MCSE gecertificeerd
 • Kennis van virtualisatieoplossingen van Microsoft en bij voorkeur ook van VMware, Citrix en in een (hybride) Cloud omgeving
 • Goede algemene visie op IT-projecten
 • Ervaring met het technisch realiseren van hybride oplossingen
 • Relevante ervaring als consultant in een IT-infra en / of Telecom omgeving
 • Ervaring binnen grote en/of complexe IT-infra en/of Telecom omgevingen
 • Gestructureerd kunnen werken

Wat je van ons mag verwachten

 • Je welverdiende loon, een auto van de zaak en arbeidsvoorwaarden waar je het niet voor hoeft te laten
 • Persoonlijke en technische ontwikkeling. Je verspreidt en vergroot elke dag je kennis bij bestaande en nieuwe klanten en via kennisdeling(sessies) met collega’s
 • Doorgroeimogelijkheden naar senior, architect of technisch projectleider; net wat jij wil. Zolang je zelf achter het stuur zit van je eigen carrière is alles mogelijk
 • Delen: Kennis. Successen. Grappen. Teleurstellingen. Hard werken. Lol. Borrels. Karten. Bootcamps. Organisatiecultuur. Sfeer. Wat jij wil!
 • Heel. Veel. Kennis

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

 

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!