Werken bij Detron

Project Engineer

Je bent op zoek naar een volgende stap als (telecom) engineer in een service- of projectmatige organisatie. Met jouw klantgerichte instelling los jij elke storing bij klanten op!

Raamsdonkveer | 36-40 uur

Solliciteren

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die je deelt als Project Engineer

Je bent graag in contact met verschillende partijen en hét aanspreekpunt voor klanten, collega’s en business partners. Je vindt het leuk om broadsoft/hosted telefonie te programmeren en op te leveren. Daarnaast blijf je altijd actief op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied en volg je trainingen of cursussen om je productkennis up to date te houden.

  • Bewaken van de kwaliteit van de door jou opgeleverde systemen is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je helpt je collega’s graag met complexe vraagstukken.
  • Je voert graag beheeractiviteiten en implementaties uit van nieuwe oplossingen (VoIP telefonie).
  • Je houdt graag de touwtjes in handen. Je bent aanspreekpunt en informeert klanten over hun telecom domein en voert wijzingen door in het VoIP platform.

De ervaring die je deelt

​Als Project Engineer heb je een ruime ervaring met hosted telefonie producten. Jouw sterke communicatieve vaardigheden dragen bij aan een proactieve en klantgerichte instelling. Naast jouw regisserende eigenschappen, heb je minimaal mbo denk- en werkniveau en 3 jaar werkervaring als (telecom) engineer in een service- of projectmatige organisatie. Heb je ook nog ruime kennis en ervaring met Mitel producten? Dan moeten we zeker kennismaken! Je komt te werken in onze vestiging in Raamsdonksveer. Het is daarom handig dat je woonachtig bent in de omgeving of bereid bent om naar de vestiging te reizen. ​

​Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende praktijkopdrachten, uitgebreide vakkennis van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop en telefoon (Samsung/iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

​Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.​

Solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!