Werken bij Detron

Projectmanager

Ben jij een doortastende persoonlijkheid die zijn of haar hand niet omdraait voor de complexere IT projecten? Dan is deze functie je op je lijf geschreven!

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Didier

Didier Jabroer, Recruiter
T: 0651715269
LinkedIn

De ambitie die je deelt als Projectmanager

Laat projecten maar aan jou over! Als projectmanager is het jouw uitdaging om te zorgen dat ieder in zijn en/of haar kracht wordt gezet en het project in goede banen wordt geleidt. Je begrijpt dan ook als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een rol als projectmanager. en vertaal jij graag technische ontwerpen voor de klant. Daarnaast is het jouw ambitie om:

  • Jezelf veelal bezig te gaan houden met het inrichten van diverse projectstructuren en met het bijhouden en communiceren van alles rondom projectmanagement
  • Verantwoordelijk te willen zijn voor verschillende projecten en bijkomende vereisten
  • Actief en nauw samen te werken met diverse belangrijke stakeholders
  • Een gedegen projectdocumentatie op te stellen, bij te houden en te waarborgen
  • Het management te rapporteren over de voortang van de projecten

De ervaring die je deelt

Als Projectmanager weet je hoe je belangen behartigt, heb je een sterk analytisch vermogen en een proactieve/servicegerichte instelling. Je bent communicatief sterk en hebt affiniteit met projectmanagement en IT Infra (managed services). Naast dat je over organisatorische talen beschikt, heb je minimaal HBO denk- en werkniveau en circa 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie.

“Als projectmanager binnen Detron bekleed ik een zeer leuke rol waar enorm veel flexibiliteit en vrijheid geboden wordt. Daarnaast werk ik nauw samen met leuke collega’s en krijg ik direct te maken met uitdagende vraagstukken’’

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Je komt te werken aan uitdagende vraagstukken en kunt gebruik maken van uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung / iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!