Werken bij Detron

Projectmanager IT

Ben jij een de doortastende persoonlijkheid die zijn hand niet omdraait voor de complexere IT projecten, het liefste tien tegelijk? Zorg jij dat de juiste mensen op de juiste plek, op het juiste moment zijn? En heb je daarbij altijd de belangen van de klant als topprioriteit?

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Marthe

Marthe Robben, IT Recruiter
T: 06 53866164
LinkedIn

Jij

hebt je sporen verdiend op het gebied van Projectmanagement binnen de IT Infra (bij voorkeur in een managed services omgeving). Je beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden en kan een goede vertaling maken van hetgeen je (team) doet naar de stakeholders bij de klant. Je bent erop gericht om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspillingen. Tevens ben je in staat de door de klant gestelde kaders in het contract (termijn, kosten, kwaliteit, scope) aan te houden. Je bent secuur, analyserend, probleemoplossend en je adviseert en stuurt op basis van mogelijkheden.

Je bent in het verleden (deel)verantwoordelijk geweest voor verschillende projecten zoals migraties, implementaties of het opzetten van beheer. Het is nu tijd voor je volgende stap. Daarbij zoek je meer complexiteit: verdieping in het projectmanagement vakgebied en verbreding van de opdrachten die je doet.

Jouw

IT ervaring helpt je bij het managen van de diverse projecten en bij het aansturen van het team dat nodig is om het project tot een goed einde te brengen. Je hebt kennis van projectmatig werken en de verschillende ontwikkelmethodieken zoals Prince 2, IPMA, BiSL, ITIL en Agile/Scrum. En je bent je ervan bewust dat het resultaat van een project pas waardevol is als het goed gedocumenteerd is. Niet alleen voor de overdracht, maar ook voor het beheer.

Tijdens een project weet je je team samen te stellen, te motiveren en los je problemen op voor ze zich aandienen. Als je het zelf niet weet dan ben je in staat je collega’s te vinden. Ook deel je graag kennis en laat je je gezicht zo nu en dan zien op de verschillende kennis- en techsessies die we elke week organiseren. Zo weten collega’s jou ook te vinden als het nodig is.

Ervaring is belangrijker dan certificeringen. Je weet je rol goed uit te leggen bij projecten die je eerder hebt (mee)gedraaid; daaruit blijkt jouw kennis en toegevoegde waarde. Je bent je ervan bewust dat alles wat je doet zijn weerslag heeft op de bedrijfsprocessen van de klant. Daarom ben je flexibel, analytisch en communicatief vaardig en ben je intermediair en adviseur op de werkvloer, zowel intern als bij de klant.

Jij leeft voor het resultaat. Je woont in (of bij) de driehoek Veenendaal, Utrecht, Eindhoven en natuurlijk heb je je rijbewijs.

Wij

geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

  • Je welverdiende loon
  • Het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (we willen je niet kwijtraken)
  • (Invloed op het krijgen van) de leukste en meest uitdagende opdrachten bij bestaande of nieuwe klanten
  • Onvergetelijke borrels en legendarische socials
  • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied
  • Veel. Kennis.

 

Solliciteren

Wij zijn Detron 

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.