Werken bij Detron

Projectmanager Managed Services

Ben jij een doortastende persoonlijkheid die zijn of haar hand niet omdraait voor de complexere IT projecten? Jij bent de projectmanager welke het grote geheel nooit uit het oog verliest.

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen, Recruiter

Veenendaal/Landelijk 40 uur

De ambitie die je deelt

Als projectmanager is het jouw uitdaging om te zorgen dat ieder in zijn en/of haar kracht wordt gezet en het project in goede banen wordt geleidt. Je begrijpt dan ook als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een rol als projectmanager. Met jouw opgedane ervaring binnen de IT Infra beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden, je begeleid implementaties en je draagt zorg voor de correcte implementatie. Daarnaast is het jouw ambitie om:

  • Jezelf veelal bezig te gaan houden met het inrichten van diverse projectstructuren en met het bijhouden en communiceren van alles rondom projectmanagement;
  • Verantwoordelijk te willen zijn voor verschillende projecten en bijkomende vereisten;
  • Actief en nauw samen te werken met diverse belangrijke stakeholders;
  • Een gedegen projectdocumentatie op te stellen, bij te houden en te waarborgen;
  • Het management te rapporteren over de voortang van de projecten.

De ervaring die je deelt

Als Projectmanager weet je hoe je belangen behartigt, heb je een sterk analytisch vermogen en een proactieve/servicegerichte instelling. Je bent communicatief sterk en hebt ervaring met projectmanagement en IT Infra (managed services). Jij bent je er van bewust dat je een onderdeel bent van een groter geheel, hierdoor kijk je verder dan de grenzen van jouw project(en). Jij weet wat er speelt en wat jouw bijdrage is om de organisatie vooruit te helpen. Daarnaast heb je minimaal HBO denk- en werkniveau en circa 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in een IT infra.

Als projectmanager binnen Detron bekleed ik een zeer leuke rol waar enorm veel flexibiliteit en vrijheid geboden wordt. Daarnaast werk ik nauw samen met leuke collega’s en krijg ik direct te maken met uitdagende vraagstukken

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst) bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of (als de omstandigheden er weer naar zijn) leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!