Werken bij Detron

Sales Support Medewerker

Jij bent een kei in het ontzorgen van klanten en het ondersteunen van de accountmanagers op administratief gebied. Plannen en de voortgang van processen bewaken, laat dat maar aan jou over!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen, Recruiter

Raamsdonksveer  32 - 40 uur

De ambitie die je deelt

Jouw drive om te ontzorgen maakt dat je diverse administratieve werkzaamheden van de accountmanagers uit handen neemt. Je bent contactpersoon en consultant voor onze klanten op het gebied van (mobiele) telefonie. Het geeft jou energie om de schakel te zijn tussen (mobiele) provider en de klant, waarbij je klantissues direct oplost. Door jouw ruime ervaring met verschillende computersystemen, weet jij snel de weg te vinden in die van ons.

• Je kan zelfstandig werken en weet overzicht te houden over de workload.
• Je bent niet bang om te bellen en mailen met onze (mobiele) providers en klanten.
• Met aanvragen van onze klanten bij (mobiele) providers ga jij gelijk aan de slag.
• Ligt er nog werk dat gedaan moet worden? Dan pak jij dat direct op.

De ervaring die je deelt

Jij weet hoe belangrijk het is om nauwkeurig te werken en begrijpt hoe je de klant het beste te woord kan staan en/of helpen. Door jouw overtuigingskracht en doorzettingsvermogen krijg je zaken geregeld en voor elkaar. Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding en bent het gewend om velen ballen in de lucht te houden. Je hebt minimaal 4 tot 5 jaar werkervaring in een sales of customer support omgeving, waardoor jij weet wat het inhoudt om klanttevredenheid hoog in het vaandel te hebben staan.

Je kunt bij ieder bedrijf werken, maar het zijn de sfeer en collega's die het bij Detron zo leuk maken

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Je leert volop van de uitgebreide vakkennis van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning en een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst) bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg (wanneer het weer kan)?! Op dit moment compenseren we dit door het regelmatig organiseren van online pubquizes, escaprooms of een presentje voor thuis.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!