Werken bij Detron

Senior Accountmanager Lifecycle

Binnen Detron Lifecycle Service worden industriële klanten bediend met een breed scala aan producten en diensten die worden ingezet om bedrijfsprocessen en machineparken vergaand te automatiseren. Hierbij gelden hoge eisen aan de apparatuur en dienstverlening en wordt veel aandacht gegeven aan het Lifecycle Management daar de betreffende systemen vaak gedurende langere periode worden ingezet.

Solliciteer

Vragen? Stel ze aan onze recruiters

Het verlengen van de levenscyclus van hardware. Het optimaal inrichten van productlijnen en infrastructuren. Het borgen van de continuïteit van complexe industriële processen. Enkele voorbeeldvraagstukken van onze opdrachtgevers, waar onze consultants dagelijks hun tanden in zetten.

We staan aan de vooravond van grootste ontwikkelingen, waarin innovatie en expertise het verschil maken. Denk aan thema’s als Internet of Things, Smart Industry, Smart Cities, pay per use, domotica, robotisering en de circulaire economie. Ben je er klaar voor om de potentiële (internationale) klanten te bewerken cq. beheren, zodat diensten/producten (waar mogelijk voor geheel Detron) door de klant worden afgenomen. Kom dan werken bij Detron! Jouw rol als Senior Accountmanager

Kom dan werken bij Detron! Jouw rol als Senior Accountmanager:

Jij bent:

op commercieel gebied een gedegen gesprekspartner voor onze potentiële klanten.

Je onderhoud de contacten op management/directieniveau. Jouw insteek voor deze gesprekken zijn op strategisch niveau en gericht op lange termijn samenwerking. Jij weet wat de (potentiele) klant strategisch business wise bezighoudt en deze behoefte kan jij vertalen in een Detron ICT-propositie. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de opdrachten en zorgt daarmee voor een hoge klanttevredenheid.

Je functioneert goed binnen een dynamische onderneming waar ondernemerschap, teamgeest, initiatief, klantgedrevenheid en snelheid van handelen voorop staan.

Wat neem jij mee:

  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • Kennis van actieve marktbewerking en goed gevoel voor timing en tactiek;
  • Kennis van industriële processen en affiniteit met techniek;
  • Passie voor sales en accountmanagement;
  • Contactueel en communicatief sterk;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring in gelijksoortige functie in de industriële automatisering.

 

In ruil daarvoor krijg je:

  • Een enthousiast team van collega’s die graag met elkaar samenwerken, kennis en ervaring delen en elkaar inspireren om de klant tot het uiterste tevreden te krijgen;
  • Maandelijkse beloning, leaseauto, bonusplan, collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenregeling;
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels het volgen van trainingen.  

 

Solliciteer

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.