Werken bij Detron

Corporate Recruiter IT

IT is jouw ding. Al jaren. Je hebt je sporen verdiend en aantoonbare aantallen collega’s zelfstandig binnengehaald. Nu is het tijd voor de volgende stap. En dat is werken bij Detron!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Itske

Itske de Vries, Recruiter
T: 0647005300
LinkedIn

Jij

kent de markt en je weet dat het niet makkelijk is de juiste IT infraspecialisten te lokaliseren. Toch weet je ze te vinden én te spreken en aan te nemen. Jij ‘owned’ het gehele recruitmentproces en je bent net zo enthousiast over Detron als je collega’s.

Je bent geen procesbegeleider; je houdt er juist van je mouwen op te stropen en je handen vies te maken. Je kent de organisatie en je weet bij wie je wanneer welke vraag kan neerleggen. Hierdoor schakel je snel en heb je een concreet en helder verhaal naar je kandidaten.

Jouw

searching skills zijn niet te evenaren waarbij je ook online inzet om dé kandidaat te vinden. Jouw creativiteit zet je in om binnen Detron mee te denken over hoe de juiste kandidaat te triggeren. Je schrijft zelf (foutloos) je vacatureteksten en je adviseert de verschillende stakeholders binnen de organisatie. Je loopt bij voorkeur al even mee in recruitment van IT infraspecialisten (netwerkspecialisten, virtualisatiespecialisten, technisch applicatiebeheerders en cloudspecialisten) en je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.

Je bent politiek-sensitief en weet wanneer het slim is om je mond te houden of om juist dat statement te maken. Uiteraard ben je commercieel ingesteld en doe je er alles aan om – zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid – je doelstellingen te behalen.

Wij

geven je wat belangrijk is. Je standplaats wordt Veenendaal en je werkveld is (bijna) heel Nederland. Flexibiliteit wordt gevraagd en gegeven.

Jij krijgt in ieder geval:

  • Je welverdiende loon
  • Het juiste aantal pk’s met car-kit en navigatie (we willen je niet kwijtraken)
  • Volledige flexibiliteit in hoe jouw doelstellingen te bereiken
  • Onvergetelijke borrels en legendarische socials
  • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied
  • Kennis. Heel. Veel. Kennis.

 

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.