Werken bij Detron

Senior .NET Ontwikkelaar

Jij bent developer in hart en nieren. Je schrijft schone code en je houdt van vaart maken. En het liefst zet jij deze skills in voor maatwerkapplicaties binnen een complex applicatielandschap.

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Itske

Itske de Vries, Recruiter
0647005300    
LinkedIn

Jij

leeft al geruime tijd in een Microsoft omgeving. Daardoor ben je bekend met .Net, C#, WCF, MTM, BizTalk en ASP.NET MVC. Je schrijft graag mee aan maatwerkapplicaties die uniek zijn voor de opdrachtgever. Je voelt je als een vis in het water in het scrum team dat elke 4 weken een release oplevert. Je werkt graag mee aan het versnellen en versoepelen van deze cyclus zonder dat het impact heeft op het resultaat.

Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen code. Je hebt het immers zelf gebouwd. Klanten komen dus bij jou met vragen. Het applicatielandschap waarin je werkt kent verschillende onderdelen die allemaal een eigen aanpak vereisen. Flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn dus erg belangrijk in deze rol.


Jouw

taak bij deze klant is het verbeteren van de standaardisatie en de leesbaarheid van de applicatie. De complexiteit naar beneden brengen binnen een complexe omgeving is jouw eerste prioriteit. Dit doe je door op detailniveau code te corrigeren en / of herschrijven. Je weet hoe je de aanpassingen kunt testen en je bent onderdeel van het team dat uit interne en externe ontwikkelaars bestaat.

Jij wordt blij van refactoring en herstructurering, je hebt kennis van SOA en ervaring met het bouwen van services. Natuurlijk heb je goede communicatieve vaardigheden en een goed analytisch vermogen. Behalve dit alles ben je ook nog eens bedreven in unit- en integratietesten en heb je affiniteit met softwarearchitectuur principes.

.NET is jouw taal. Al in ieder geval 5 jaar. Je woont in de driehoek Rotterdam-Utrecht-Amsterdam en natuurlijk heb je je rijbewijs.

 
 

“Detron geeft de ruimte om je zelf te ontwikkelen en een echte workspace professional te worden.”

Chris Twiest
IT Consultant bij Detron Detachering

Wij

geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

  • Je welverdiende loon
  • Het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (we willen je niet kwijtraken)
  • (Invloed op het krijgen van) de leukste en meest uitdagende opdrachten bij bestaande of nieuwe klanten
  • Onvergetelijke borrels en legendarische socials
  • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied
  • Heel. Veel. Kennis.

 

Solliciteer