Werken bij Detron

Service Engineer

Hoe technischer hoe beter? Als dé technisch specialist op het gebied van Unified Communications ga jij geen probleem uit de weg!

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die je deelt als Service Engineer

Jij staat altijd paraat als er wijzigingen of updates nodig zijn in systemen. Het oplossen van complexe technische storingen en problemen is wat je het liefste doet. Je bent van alle markten thuis; je staat klaar voor anderen en zet jouw kennis graag in om je team naar een hoger niveau te tillen. Liggen richtlijnen en procedures nog niet strak vast? Mooi! Dat geeft jou de vrijheid om je mening te geven, ideeën te opperen en te handelen naar je eigen inzicht.

  • Je duikt graag in complexe technische storingen en lost deze zelfstandig op. Ligt de oplossing niet voor handen? Dan ga je op onderzoek uit!
  • Als geen ander weet jij hoe belangrijk het monitoren van klantomgevingen is en dat wijzigingen en updates tijdig worden doorgevoerd.
  • Je vindt het leuk om relaties te onderhouden en bent goed in het omzetten van functionele wensen naar een technische oplossing.

De ervaring die je deelt

Als Service Engineer ben je continu in ontwikkeling. Welke certificaten heb jij reeds al behaald? Naast jouw technische kennis heb je minimaal hbo werk- en denkniveau. De afgelopen jaren heb je gewerkt als Systeembeheerder of Service Engineer waarbij je kennis hebt opgedaan van het Windows portfolio, maar ook diverse netwerk- en voice systemen. Programmma’s als SharePoint, Avaya, Cisco, Citrix, AudioCodes en KEMP enIntercom zij bekend bij jou.

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende praktijkopdrachten, uitgebreide vakkennis van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop en telefoon (Samsung/iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

​Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.​

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!