Werken bij Detron

Servicedesk medewerker In Control

Wil jij onze klanten helpen In Control te zijn? Zorgen dat alles rondom mobile device management geregeld is? In Control is een beheeroptie voor bedrijven om ervoor te zorgen dat hun mobile devices, zoals telefoons en tablets veilig zijn.

Solliciteren

Meer weten? Neem contact op met Marthe

Marthe Robben, Recruiter
06 22934560
LinkedIn

In Control stelt de klant in staat om applicaties en instellingen in één keer te kunnen veranderen, zonder dat een eindgebruiker daar hinder van ondervindt. Het beheer hiervan ligt bij Detron of bij de klant zelf. Jij wilt zelfstandig klanten bedienen, problemen oplossen en vooral klanten helpen. Eenvoudige, maar ook specialistische meldingen oplossen omtrent In Control, dat is wat je leuk vindt.

Wat ga je doen dan?

Je gaat aan de slag met alle vraagstukken die men heeft over In Control. Je hebt contact met verschillende partijen en je bent hét aanspreekpunt voor jouw klanten, collega’s en business partners. Je hebt contact met zowel de eindgebruikers als de telecom afdeling van onze klanten. Je registreert calls, bewaakt de tickets die je aanmaakt en zorgt voor opvolging hiervan. Je voorziet klanten van de juiste oplossing en je antwoordt met al jouw kennis van telefonie en de techniek die hier bij hoort. Naast deze dagelijkse werkzaamheden ondersteun je het projectteam met haar uitrolprojecten (bijvoorbeeld toestellen volledig gebruiksklaar maken) op externe locaties van klanten.  

Jij hebt…

Affiniteit met mobiel én techniek want je werkt met allerlei telefoons en tablets. Een Nokia die alleen maar hoeft te bellen tot aan de nieuwste smartphones (Samsung, Apple, Huawei), je hebt de drang om elke dag je klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit kan zijn door enkel antwoord te geven op hun vragen, of door het oplossen van een structureel probleem. Dit doe je samen een gevarieerd, jong, dynamisch team, dat jou met hun kennis graag helpt!

Jij wil…

Elke dag met een dikke glimlach op je gezicht naar je werk omdat je graag klanten helpt en leuke collega’s hebt. Als je komt werken bij Detron, ligt er een oranje loper voor je uitgerold. Deze leidt je tot veel ontwikkelingsmogelijkheden zoals certificeringen en cursussen naar een volgende stap als bijvoorbeeld consultant, senior servicedeskmedewerker of projectleider. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen leercurve en Detron faciliteert je hier graag in. Je werkt het liefst met mobiele apparatuur zoals smartphones en tablets.

Solliciteren

Detron geeft

Je een huiselijk gevoel met Brabantse gezelligheid, in Raamsdonksveer. Samenhorigheid, leuke collega’s in een werkomgeving waar veel gebeurt. Want de techniek staat niet stil en je collega’s ook niet! Werk en privé balans zijn belangrijk net als de band met je collega’s buiten het werk om. Je schroomt niet om valse bingo te hebben bij de jaarlijkse bingoavond. Of gewoon gezellig aan te sluiten bij het Sinterklaasfeest, de vrijdagmiddagborrel, en andere personeelsuitjes.

Wat hebben we nu al gemeen

Doorpakken, inleven, dienstbaar én ondernemend. Dat zijn wij, net als jij!  

 

 

Standplaats: Raamsdonkveer
Publicatiedatum: 20-11-17